112

Бойко Кюлчето

преди 1 година

Кмете, шкафа ми - празен... КО ПРАВИМ?!?!?!?!?!

111

Как да познаем?

преди 1 година

Как да познаете един ГЕРБ-аджия? Много просто - по ниското чело и наглото поведение. Най-често, индивидите от порода ГЕРБ-превъзходна притежават тройна гуша, няколко имота, доста кеш и много често са придружавани от ПР охранители, които внимават някой да не стъпне накриво.

110

Анонимен

преди 1 година

Все някой друг е виновен на гербодепесарите. Само *** и престъпници са се събрали на партийна седянка. Диктаторска партия на непогрешимия Вожд на калинките. Култ към личностт на Вожда. Съдът трябва да забрани тази тоталитарна партия и да вкара в затвора създателя и.

109

Анонимен

преди 1 година

БОКО ТИ К В А Т А е свикнал да му целуват ръка,който не желае оставка.Истински ДИКТАТОР Само безмозъчни същества може да гласуват за неговата партия.

108

Анонимен

преди 1 година

До 97..:как да си редим партията"...че то вие нищо не редите.. чекмед..жа..н сам си я реди....според това, кой му пълни най-много чекмед..же...то

107

Анонимен

преди 1 година

Не е дал съответните % от комисионата на боко за чекмеджето.

106

Анонимен

преди 1 година

Той Пловдив е разкопан и умиращ заради политиката на Кирил Петков и ПП, които соряха всички инфраструктурни проекти умишлено.

105

Анонимен

преди 1 година

В Пловдив затвора се запали, когато пожарникарят дойде и нареди на Зико да си обира крушите. Пловдив е заприличал на древни разкопки от "експертността" на кмета. Пълен абсурд и импо'тентно управление на града. Нека кметът да помисли и ако открие поне едно смислено и качествено нещо да е свършил освен краденето и сервилно огъване пред всеки с пари и власт да не си подава оставката! Няма такова нещо - справка Пловдив. Умиращият, най-древен град в България.

104

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Няма за какво да мислиш,оставаш на поста и си...запази достойнството.

103

Анонимен

преди 1 година

...ще мисля няколко дни... Здравко и мисли?!? Ха, ха, ха по-голям смях едва ли има. Пловдив е заприличал на разкопана джунгла, де що му хрумна на този го накопа, блокира целия град. Дали изобщо ще се приключи и свърши всичко, качествено и в срок е друга тема. Зико излезе по-гламав и некадърен и от мамин Тотю, обратното на острото

102

Анонимен

преди 1 година

То за властта и краденето важи същото за ПП и ДН. Защо постоянно се натискат за властта?Защото само във властта такива като Лена Бориславова могат да са с 15 000 лв държавна заплата!

101

Анонимен

преди 1 година

То панаира го подарихте вие от вашата партия през 2007 г, когато бяхте на власт с Тройната коалиция на Станишев и Доган. Не си ли спимняш?

100

СЕГА

преди 1 година

И на кмета на Симитли му искат...

99

Анонимен

преди 1 година

Тоя три години се целуваше с Бойко, сега сгази лука сериозно и публично и нещо не му се дава кокала. И не , не е така само при Бойко .Самозабравили се ли зачи на за дни ци !

98

Анонимен

преди 1 година

Ако ГЕРБ не са на власт и няма откъде да откраднат и БАЦЕ няма как да раздава нашите пари на неговите хора .Скоро ще играе секирата.

97

Зико

преди 1 година

Утре късам тербовата партийна книжка и напускам ГРОБ! Данка да го па па !

96

Крадци и мошенници

преди 1 година

Крадат десетки милиони, подариха наследството ни Пловдивски Панаир на една комунистическа мутра. И вместо затвор, поискали му оставката.ГЕРБ успокоява електората с оставката, но Гешев гиюпязи всички от затвора. Лицемери и крадци.

95

Анонимен

преди 1 година

Той си помисли, че господарят му го е забравил. Каква грешка. Днес му напомниха кой дърпа конците. ББ е станал като Доган и даже си е повярвал.

94

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ както се прави в цивилизованите Държави може само да оттеглят доверието си от кмета.Ни *** е ДИКТАТОР той коли и беси в ГРОБ.

93

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Гробари! Времето ви изтече! Избора за Кмет е мажоритарен! Дори и да спечелите на първи тур, няма да имате 50%! А на втори тур всички ще са срещу вас! Губите навсякъде!