20

Анонимен

преди 1 година

Абе вие имате ли акъл да направите военнаФатмашка диктатура и специална военна операция в Македония и то без армия? Държава без акъл, няма какво повече да се каже. Закривайте Чалгария и се пишете македонци всички.

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Лице Което Заплашва Сигурността, Цялоста и Мира в Една Държава - Се Нарича Терорист - Ако Те Арестуват и Урсула не може да те спаси ......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

18

Анонимен

преди 1 година

къде е бай миленко с варията

17

Макетонеццц

преди 1 година

Ристо Иванов,Атаьо Атанасов,Рожко Плевнята,Мони Симита,Буци Мародера,КUPu Ниновата в Северна Македония ли са? Нали тези из..ро..ди пуснаха духа от бутилката! Трябва революция,трябва да ги изправим на съд!

16

Анонимен

преди 1 година

резонира ти главата пияна

15

Анонимен

преди 1 година

тоо е пиян гошо тарабата тука ше му гледаме азиатската мумия саложи му санкции бе

14

Митко Павлов

преди 1 година

84 години след смъртта на Георги Димитров и труда на множество "комунисти" и деятели на Коминтерна ОЩЕ им берем плодовете от тяхната глупост, да продадат едни Българи и да ги нарекат Македонци!!! Винаги съм казвал редно е всички да почетем Вожда!

13

Анонимен

преди 1 година

Най големия лъжец и крадец се изказа, лошото е че и льотчика е вече с тях.Онзи ден правителство на Радев взе решение да налее 730 млн наши пари в пътностроителните фирми на ГЕРБ за времето от 2019 до 21 година когато всичко е незаконно и нали знаете че половината от тези пари отиват в касата на гербавите и в Банкя, а от там в Столипеново и Факултета за изборите, боже пази България.

12

Анонимен

преди 1 година

Шкембе войводата Райхсмаршал Гьоринг ще изпрати своята парашутна дивизия СС Обегащи на въздушен десант над Македония! Вземете всички *** на Шкембе войводата и скочете с тях зад македонската граница!

11

ЦСКА

преди 1 година

Не харесвам Джамбазки, но тези от Скопие открито ни се подиграват. Тотално вето докато не станат хора!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Бюрмаджиите е редно да бъдат поделени между България, Сърбия и Гърция. И без това за осемдесет години се видя,че нищо не става от тях , няма смисъл да се мъчат повече. Над половин милион са с български паспорти.

9

Ром"с

преди 1 година

Щом се държат така,то да направим и ние една специална военна опреация както Русия направи в Украйна ,така де,защо ние не можем и ние да влезем да се разберем с тези македонци,щом правят таквиз лоши неща както украинците спрямо руснаците?

8

Анонимен

преди 1 година

сложи му санкция на тоя бе

7

Анонимен

преди 1 година

позор та наще са си свалили гащите на английски

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Македонската Жандармерия ще ви пази ли ??? Фанатиците да не ви застрелват там??? Къде си тръгнал в чужда държава ??? Там Не е Брюксел и човешките права ...............ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

5

Джамбаз наци

преди 1 година

И тоя цръвулан не знае какъв е за какво се бори. Обикновен геiмократ нацяга. Прилича ми на тия бaндити от полка Азов

4

Анонимен

преди 1 година

тоо е пиян колко е часът бе как може да льокате от сутринта бе

3

Христо от Н. Загора

преди 1 година

Значи фиРомите се гаврят на границата с граждани на държава (уж) от ЕС, а самите те идват тук свободно да се правят на тежкари по молове и ски курорти, както и да вземат бг паспорти, подавайки фалшиви декларации, а после ни псуват до девето коляно и ни се смеят на акъла. Докога???

2

А сега де...

преди 1 година

Да си го честваме в България. Какво е това самоунижаване ,като отиваш в друга държава. Моцарт ,като е роден в Австрия в Германия си го честват. Големи глупости са това. Аз с и го нося в сърцето и никой не може да ми каже нищо.

1

8888

преди 1 година

ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО,МЕКОТЕЛИ СМЕ,ЗАЩО ПРИСЪСТВАЩИТЕ ТАМ НЕ ЗАПУШАТ ТЯХНАТА ЛЕНТА ЗА ВЛИЗАНЕ