181

Бре

преди 1 година

От какъв зор се напинят? То че макетата са с болни глави е ясно, ама и нашите не са по-далеч. Затворете границата, докато не им дойде акъла.

180

Анонимен

преди 1 година

Видя се че много от хората там са враждебно настроени към България. Това е неистова омраза към всичко българско. Всички знаят кой е главният подстрекател, но у нас президента може да нарича едни "войнолюбци". Значи би могъл да нарече и правителството на Иван Костов войнолюбиво, защото дари на Македония 150 танка и още толкова гаубици за да се предпазва. Възраждане какво казват по този въпрос, или не помнят!

179

дедо от село

преди 1 година

веднага затваряне на това ГКПП за неопределен срок...да умрат от глад там...

178

Анонимен

преди 1 година

Българите толкова много мразят останалите българи, че една част от тях се е отделила и се е нарекла с името Македония, за да може на воля да даде израз на тази си омраза.

177

Анонимен

преди 1 година

Македонците само израз на факта, че българите може да бъдат най-мразени само от други българи. Това е истината.

176

И правилно...

преди 1 година

НИКАКВИ БЪЛГАРИ У РС МАКЕДОНИЯ---ТОВА СА АГЕНТИ НА РУСИЯ!

175

Яшар

преди 1 година

Прочете дневникът на Менча Кърничева,и после си извадете изводи,по какъв начин българите в Македония трябва да гледат на своите управници в Скопие.Между другото във Солун/Македония? казават така. ,,Няма Македония на Север,има ,,СКОПИЕ".!!! А ако не ми вярвате,отидете и попитайте,хората ще ви го кажат ,,право у очи"!

174

Многознайко

преди 1 година

Македония за България е това, което е украйна за Русия.

173

Анонимен

преди 1 година

Мен Възраждане и ВМРО не ме притисняват,а Радев и неговото служебно агентско правителство.Всички до един ДС.

172

Анонимен

преди 1 година

Костя и Джамаски са за в затвор. Опитват се да направят конфликт с Македония в чужд интерес.Това не са Българи. Дано в Македония да го разберат.Българите са достойни хора,не са като тези про-Путински изррроооддди.Българите не обиждат полицай,Българите не птричат държавата Македония и Българите са приятели на Македония.Това са хора подобни на вашия Аспасиев -Путинофил.

171

Анонимен

преди 1 година

Не пускат хора на ВМРО и Възраждане,което е различно.Те не са Българи!!! Сега да не ги пускат обратно в България!!! И от Кога Възраждане и ВМРО са за ЕС и се възприемат за Европейци?Нали бяхте срещу ЕС и НАТО? Нали всичко от запад е зло,а пак сега на границата били Европейски Граждани? Това не са ли думите на Костадинов и Джамбаски?Или може и тако и вако.Не е нормално да обиждаш,да спласваш и да не се подчиниш на граничен полицай,даже и на редови полицай.

170

Анонимен

преди 1 година

Ето защо ВМРО и Възраждане трябяа да бъдат забранени. Кой си ти да се правиш на мъж и да сплашваш полицай. В САЩ на границата ще го застрелят при неизпълнение на заповед. Човека му казва да не вика и да влезне в колата,а той се държи като шеф. Ненормални хора.Дно да влезнат в затора.Възрожденци били. Диваци

169

Българин

преди 1 година

Нищо не е свалил. Имаме още десетки процеси, които можем и ще саботираме, за да не влезе псевдо-държавата на няколко години в ЕС.

168

Анонимен

преди 1 година

От кога членовете на Възраждане са Евопейци?Нали плюете Европа и ценностите и ,както и ЕС.В Македония няма как да се правите на голяма работа и полицаите да треперят.Полицая И каза каквомтрябва да правите ,а Вие се правите на мафиоти. Хубаво са ги арестували,дано да ги осъдят на по-дълъг затвор.

167

Анонимен

преди 1 година

Къде се е скрил мишока Кирил Петков, който пусна тези в Европа и им свали ветото?

166

Анонимен

преди 1 година

Укропа и той беше 'нооого оборотен на Русия и затова сега рупа СВО с гарнитура.

165

Горд Българин

преди 1 година

До Маке Ей маке помни ми думата, ще ревете от албанците и ще бягате през глава към България, но ние ще си затворим границите за предатели като вас и ще ви оставим живи да ви изядат.

164

пена

преди 1 година

"Да видите как се чувстват рускоговорящите във Украина. Както БЪЛГАРИТЕ във Македония. ТОРМОЗ. Плюйте сега" - ***! Русия в момента в Донецк и Луганск прави същото, което направи с Македония преди 70 години.

163

Анонимен

преди 1 година

а наще им се мазнат

162

Не с рогата напред !

преди 1 година

НЯКОИ ПОЛИТИЦИ ИСКАТ ДА ИЗБУХНЕ ВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ ! ДА ПРЕОДОЛЯВАМЕ СПОРОВЕТЕ ХЛАДНОКРЪВНО ! КАКВОТО КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО !