52

АнонимеН

преди 1 година

МАКЕДОНИЯ Е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА ДЪРЖАВА- АКО НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА ДА ВИДИ САН СТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР ТАМ СЕ ПОКАЗВА ТОЧНО КАКВО Е БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА!.

51

Бунгар

преди 1 година

Стига сме се гаврили с паметта на Гоце Делчев. Погребан в с.Баница,изровен и преместен в Ксанти,изровен и преместен в София,изровен и преместен в Скопие. Сега разкъсваме паметта му.Това не е поклон. Може да се поклоним на стотици места в България на Гоце Делчев.Организирани български псевдо патриоти провокатори нямат работа в Скопие.Какво искат да покажат с действията си???

50

Анонимен

преди 1 година

Северномакедонците ще бранят българина Гоце Делчев ,от българите.Щеше да е смешно,ако не беше жалко.И тук някои македонисти се обаждат да си честваме Левски и Ботев,демек да им го оставиме Гоце да бъде само македонец.Същото и за Самуил,да им го оставиме и да си честваме други царе.Айде бре.Няма да си плюем на предците и на историята,за да са доволни манипулаторите-фалшификатори от Скопие.

49

В.

преди 1 година

Колкото повече липса на съдържание, толкова повече официални чествания. Няма противоречия между Българи и Македонци. Вече не са останали такива хора.

48

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига с тоя Гоце, че ми омръзна цял месец коментари!

47

Анонимен

преди 1 година

Пак да питам и едните и другите: Гоце Делчев за това ли се е борил? За да се мразим ли? Какво тогава честваме? Как успяхме да изкривим толкова много делото му!? Затова зарежте политиците и политиката и се съберете като нормални хора.

46

Анонимен

преди 1 година

Тоя комунистически тумор трябва да се закрие. Само на болен комунист може да му дойде идеята да прави държава по географска област и да разделя един народ.

45

В турските

преди 1 година

Книжа останали от 1905 - 1912 година никъде няма вписан етнос "македонец". Има българи, гърци, албанци, евреи, ***, сърби, но не и македонци. А вярвайте ми турските документи са верни. От де се пръкнаха никой не знае. Най Броя Тито ги създаде.

44

Анонимен

преди 1 година

Някой знае ли този човек какво точно е направил?

43

Анонимен

преди 1 година

До Koi ste be vie Преди да даваш наклон на когото и да е,вземи огледало па се погледни!Отдавна почти всички,дори такива като мен,които изпитваха най-добри чувства към нещастната територия Македония и хората и не ги интересува брътвежите ви и с какво там се занимавате ,в "държавата" ,която и името не други и го избират.Не искаме нищо от вас,пълен игнор-вие не съществувате!

42

Анонимен

преди 1 година

Глупавии хора! Вместо да седнат, да ядът, да пият и да се повеселят, взели да се напрягат! Гоце едва ли е искал това да се случва.

41

Анонимен

преди 1 година

54 Гоце Делчев е българин и български герой, който се е борил за свободата на българите в българската географска област, Македония.

40

прав си

преди 1 година

До Фактите говорят че Тия гадни фашисти дето объркаха България!!!А НИЕ,КОМУНИСТИТЕ,СМЕ ЦЕЛИТЕ В БЯЛО!Да живее великия Съветски съюз!:))

39

Анонимен

преди 1 година

РСМ е сръбска и рускакочина, където още се преследват българи, репресират се и техните права се показват. Никаква помощ за такава криминална, недемократична държавица. Никаква икономическа помощ, като износ на ток, газ и др. Докато властите в РСМ не престанат да насърчават антибългарската истерия с ненаказването на насилници над българи там.

38

Напрегнат

преди 1 година

Боже, напрегнах се. Сега няма да мога да заспя тази нощ.

37

Чичо

преди 1 година

При все, че той е македонец, защо ние отбелязваме годишнината?! Сбъркана държава...

36

Анонимен

преди 1 година

47 При социализма имаше престъпен комунистически режим, упражняваше се насилие над инакомисещите, т.е. некомунистите. Техните деца-ПП..., искат да ни управляват и днес. Фашистите днес са сърбите и руснаците, доказаха го във Войната в разпадаща се Югославия и тази в Украйна.

35

Анти-иZедник

преди 1 година

Светла памет на Гоце и хилядите българи загинали в борбата !

34

Стига де

преди 1 година

Освободете се от това напрежение... А бе на всеки ъгъл има тоалетна. Страшна "мисиристика" няма що!

33

Анонимен

преди 1 година

45 Винаги се намира по някой неграмотен човек, един, това е нормално за всяко общество. Непросветните хора, които не четат история от надеждни извори, вярват на пропагандата.