117

Баба му

преди 1 година

Помочко прецедент!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е колко пари от всичките милиарди пратени са стигнали до нещастните украинци дето мрът като мухи от войната, студ, глад

115

пришълеца

преди 1 година

Хазарино май зайде:))))

114

Дядо Соци

преди 1 година

До Скоро 142 Не мога да ви разбера вас ***-ино-питеците. САЩ щели да си платят..за агресиите. Ами сега Русия прави абсолютно същото и то без никаква причина.Те няма ли да си платят за агресията ?Извод : Няма по лошо нещо от войните. Дори животните от един вид не се избиват по между си.Путин ще го разбере по трудния начин.

113

Ти да видиш..

преди 1 година

Останах поразен от информацията че Путин и обкръжението му са мислили кого да нападнат , Япония или Украйна.Спрели се на Украйна, защото е по близо и ще им е по бързо и по евтино.75 г. без война и ръцете ги засърбяха.Сега да си сърбат попарата.

112

Скоро

преди 1 година

Рано или късно сащ ще плати жестоко за всички агресии,войни и милионите избити хора.

111

Да

преди 1 година

Украйна е пушечно месо на сащ и нато.

110

Българка

преди 1 година

Щатите са твърдо решени да се бият с Русия до последния украинец.

109

Хора

преди 1 година

А какво стана с предишните милиарди от Сащ и ЕС,това ще стане и с тези,парите на милиони хора изгарят в фашистка Украйна и за какво?

108

Така е ..

преди 1 година

Нищо не може да оправдае войната на Путин,освем алчността за още територии и природни богатства.Всички други оправдания на Путин са мижи да те лажем.Звяра от Кремъл ще си го получи.Всички диктатори и завоеватели са завърши еднакво.

107

Анонимен

преди 1 година

Един пленен укро-бендеровец си призна за разстрела на мирни жители във Волноваха, а друг пленен укро-бендеровец си призна за разстрела на мирни жители в Мариуполь.

106

Живейте си сега

преди 1 година

Новият Световен Ред cпоред единодушни англоговорящи конспиратори по паспорт от САЩ е геноциден ЮДЕИСТКИ ФАШИЗЪМ като целта му е населението на цялата Земя да е от минимум НУЛА човеци до максимум 500 милиона човеци според зависи..............Русофобите да си заврът турски байрактар в дирника и да си го взривят сами там защото руснаците идват и ще дойдат .....но в комплект с Обединения клуб на всички ядрени държави бомбастично ще дойдат като дойде часът

105

Анонимен

преди 1 година

И поне си съберете лешовете от полята и храсталаците около Соледар и Бахмут. Като се затопли малко времето, ще завони на руска леш половината Украйна.

104

Поп Ставри

преди 1 година

Руснака го поздрави с куршум между очите, русофила го накичи с кирка по главата, русофилката я гримирай с лопата по устата, в името на отца, сина и светия дуухх!

103

Фанаха ни

преди 1 година

На територията на САЩ живеели около ПЕТ милиарда османотатари турски мюсюлмани и конспиратора Византиец изпратил Българите и те ги изтребили до крак ама дойде червената маркса победа и ни хванаха и турския шеф на Антифата на САЩ ша ни съди че хиляда и хиляда години Османлията турци били Български Роби

102

Анонимен

преди 1 година

До 127-Пиши след като изтрезнееш, не на нацоцана глава. Град Бахмут си е град, колкото Полски Тръмбеш. И 8 месеца са си 8 месеца от месец май миналата година до сега. Откакто се опитват да го превземат Бахмут.

101

до 123

преди 1 година

То само Запорожието е колкото България,какъв Полски Тръмбеш те гони?Мащабът е съвсем друг не е като във вашето село-една главна и две преки.

100

Анонимен

преди 1 година

Ушанкаллиите в Днес.ру дори са цензурирали думата ушшанкка. Ушанкаллийска му работа на ушанкаллията!!

99

---

преди 1 година

Защо си мисля ,че всичко е Лъжа ,много милиарди и оръжие уж изпраща дъртия козел ,а на зеления все не му стига.

98

Анонимен

преди 1 година

Превземете го вече този Бахмут бе алкашши смотанни! За 6 месеца Хитлер стигна до Маскве, вие 8 месеца се мъчите като прассее с тръмбешка тиква с един град колкото Полски Тръмбеш. И ми били втората военна сила в света, пиянното мурзиллки с ушшанки!!