30

Анонимен

преди 1 година

До Рв 32 - Или е така или не е така. 5 години? Аз искам да ги карам по 45? Въздуха? Майната му на въздуха/

29

Анонимен

преди 1 година

Ще го преживея и без да плювна на стъклото да не ми тръгват чистачките.Аре нема нужда чак толкова!Да не ми пали защото съм забравил да сипя вода в казанчето на стъклочистачките.То вече ги е яд,че живеят!

28

Рв

преди 1 година

До 24И така и не е така. Че трябва да се мисли за природата и въздуха който дишаме е приоритет. Но пък трябва и да се мисли разумно. Според мен новите коли са надеждни. В момента карам ауди на 5 години и вече е на 250х км и само превантивни ремонти съм му правил. Ладата на 100к си беше за основен ремонт.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 - Ами било нгоо агресивно и не било приемливо за модерната тълпа с техните по-нежн възприятия ...

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 - Електрониката е голям бич, особено в последните им модели. Защо са им 83 миткропроцесора из цялата кола? VW и те същите! Чистачката на 2019 Пасат на един авер се развали, само след 16000 км. От сервиза му казха, че ще чака 4 месеца за части ... или може да си купи на частно от дургаде, ама нямало да му възстановят сумата. Сумата колко беше - 2900 лева! ЗА ЕДНА ЧИСТАЧКА! Имала "специален чип"! Аз мога да и направя чипа, който ще изпълнява напред-назад! Правл съм го 84-а!

25

Анонимен

преди 1 година

Новите са без мерник,не ми харесва това.Турили една голяма емблема,ама друго си е мерникът !

24

Анонимен

преди 1 година

"мам Е класа комби и на лично за мен това купе е много удобно, но кой съм аз вече - почти 60 годишен изгърмян клиент" - Имах шеф, които повтаряшя "A clien is a client is a client ..." Клиените ни винаги бяха СУПЕР доволни, ама офисчето на върха искаше, да се направят на макс парички и затриха custmer support-a, направиха всичко да е в 1-2 вида, без разнообразие, като имаше въпроси, се отнасяхме с клеинтиет като *** ... 2-3 години имаше ръст, сега са на нивата от преди 15 години.

23

Deutsch

преди 1 година

Всъщност Мерцедес са най-големия акционер в ТЕСЛА.Променя се света и разбиранията на хората. App-ве, интернет, гласови команди /всъщност то и сега ги има в S класите/ трябва да са стандартните екстри.Комбитата се заменят от кросовър стила. Имам Е класа комби и на лично за мен това купе е много удобно, но кой съм аз вече - почти 60 годишен изгърмян клиент.Дано обаче и новите модели да запазят оня дизайн на Мерцедес - удобната позиция при шофиране. То което ги отличава от всички други марки

22

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам си 123 ката,ама ако има рециклирана да е като нова,не изгнила.Тия новите с тия електроники не ми трябват.Нека си ги карат младите.

21

Анонимен

преди 1 година

Спряха да правят кабриолети с твърд покрив ... Те и всички останали. Ужасно е ...

20

Анонимен

преди 1 година

До Рв 22 - Нормално е, ама нормало ли е, да правим коли, котио се чупят след 4-5 години и зорлян, да си ги ограничаваме, защото Грета се разплакала?

19

Анонимен

преди 1 година

До Край - Нищо общо тук. Верту беше марка, която имаше ужасно ниски продажби и общо взето умря след 2010, когото започнаха тея движения срещу Уолстрийт и стана модерно, да си сромен и практичен. Проблемът е, че тоя момент не дойде при колите. Нямаше го и ммента, в който iPhone-a можеше да върти GTA и други конзолни игри, а Vertu беше 5 годишна Нокиа, която вече буксуваше. При колите, такова разминаване не се получи. Няма кола, да вдига 4000 км в час или да лети, че да е толкова напред.

18

Рв

преди 1 година

До 19Всяко нещо с времето си. Нормално е света да се променя. Скоро една почивка взех тесла под наем. Не е лоша, но лично на мен не ми харесва от към дизайн. Може би съм старомоден.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен18 - Те още им берът къхъра на тея нечупливите модели ...

16

Край

преди 1 година

Мерцедес за колите е това което беше Верту за телефоните. Верту беше със златни копчета и сваровски кристали и с кожа и ... Нахапаната ябълка ги прати в коша на историята. Мерцедесите са с големи двигатели /излишно големи/ с по 2-4 бурии отзад с кожи от крави по седалките и бакелитен махагон по таблото. Семло изчистената Тесла ги праща в коша на историята.

15

Рв

преди 1 година

До 18И 124 не е зле. Преди 20 години имах е класа и не си спомням да съм ремонирал нещо освен спирачки. 5 години я карах.

14

Анонимен

преди 1 година

След модел 123 не говоря за Мерцедес вече.Нооо не искат да го правят пак:((((По-здрава кола от тази няма!

13

Анонимен

преди 1 година

Най-добрата стратегия за тоя боклукчаррник е да се затвори.

12

Анонимен

преди 1 година

Комбито на С-класа ще спре производство до пет години. - Я камлата я Ц класата.

11

Анонимен

преди 1 година

До 7 - Как му е пострадал имиджа? Не се харесва само на свръхбогати социопати, които не могат да преглътнат факта, че някой, дето няма 5 милиона в банката, също имал мерник на колата. Сущите такива, дето ми викат, че iPhone го развалили, като псунали по-евтини модели и вече всички го имали .. тц тц тц