27

Космонавт

преди 1 година

Нашите русофили също уважават Русия, вземете ги в Сърбия, че са много деструктивни и неспособни. Дядовците им бяха ратаи и работеха, но тези са ужас - мързел, чуждопоклонничество, култ към личността, злоба, завист, манталитет на жертви - много са вредни за България. Мечатата им да са шyмкapи няма да се сбъдне и ще започнат да правят глупости в отчаянието си.

26

Анонимен

преди 1 година

Има един сайт-Benzinko.rs.Там има цените на горивата в Сърбия.По високи са отколкото у нас.Сигурно заради приятелството с Русия.

25

Elin

преди 1 година

Pak. Shte vi bombardirat US gadovete.....Dvulichnik....licemer...predatel..Nemoje da polzvash ot ruskite blagini...i da si neblagodaren...Ruski botush po mutrata ti.

24

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа, според руските психари, който не служи на Путин е предател, гей, Сорос, зимата ще мръзне, на тъмно, гладен, не къпан..... Пълен резил :)))))))))))))))))))))))))) Хапчетата не помагат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

23

Анонимен

преди 1 година

А, коги с Путин си бъркахте по дупките и бе те либовници, друго мелеше. А, Вуци, не е ли така?

22

Анонимен

преди 1 година

Mдаа. Нещата си идват на мястото. Лека по лека Русия остава без съюзници на политическо ниво, колкото и малко да бяха. Нещата отиват към логичния си завършек - пълен крах, НО това не означава че ще е бърз нито лесен! И идва по-трудният въпрос, а после какво? Защото крахът е неизбежен, но кой и как ще наследи властта и колко ще е отворен за ново начало ..не е ясно. Който е близък с тази държава е обречен на миZерия - това е факт!

21

Анонимен

преди 1 година

Косово е Сръбия!

20

Натовеца

преди 1 година

Ей така действа запада с изнудване и шантаж ,ако някой не иска да клекне пред него !Запада трябва да бъде унищожен фапизмът няма място в 21 век !Слава на Русия!

19

Адмирации

преди 1 година

Този и той се пречупи! Само Беларус на Лукашенко, е твърда в правдата! Трябва да се знае, че Русия е готова на всичко да изпълни задачите си и да се върне като Велика Сила на Европа и Азия! Нацистка Европа ще капитулира и превърне в руски Республики, управлявани от Руски губернатори, подобно на сегашните Республики в РФ.

18

Никой не иска съюз

преди 1 година

с руски фашисти...

17

Анонимен

преди 1 година

Малко по малко Вучич и той разбира, че не е лесно да си съюзник с Русия.

16

Анонимен

преди 1 година

Чичо Путин ще запомни това.

15

Анонимен

преди 1 година

Лакей, смятан за прекалено послушен или сервилен на краварите, това е Вучич. Вучич служи само на САЩ.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз пък не я уважавам, аз убийци/лъжци/диктаторски жужета не уважавам. Това е важното вучиче

13

Ххм

преди 1 година

Сърбите обаче и те не знаят какво искат. Мечтаят си за някакво възвръщане на Югославия ли? Мислят си че Русия ако спечели войната ще им даде земи ли? Искат в същото време в Европа и ЕС и са про-европейски настроени, ама все нещо ги гложди, мясято не могат да си намерят.

12

Въпрос

преди 1 година

Ще има ли сега вой по руските форуми, как сърбите са ги предали? Те видиш ли, нахраниха ги с български територии, измислиха македонизма, пък сега сърбите неблагодарни? Защото нали уж ние българите бяхме големите предатели?

11

Анонимен

преди 1 година

Преди да влязат в ЕС ще трябва да ни върнат заграбените територии, както и тези на Унгария.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя Вучичи е като чичо Том, който за да го пуснат в кучешата колиба пази черните да не избягат от плантациите в САЩ.

9

гф

преди 1 година

Уважавайте ги докато сте пияни, иначе трезвени няма как да се уважават тез там

8

Анонимен

преди 1 година

До ОхуКАТО ОБИЖДАШ ПОКАЗВАШ СЕБЕ СИ...