Пръжки с лук, пилешка супа, люти чушки, салатка с моркови, червено зеле, ряпа и цвекло, чашка червено вино, две ябълки, един портокал. Чат-пат боб, леща и риба. Това прави имунинета!
Пишете почти едни и същи неща, прехвърлени отнякъде. И е пълно с небългарски храни. Хората е добре да се хранят с местни за тях храни в по-голямата си част, и то от всички. няма полезни - не полезни.Във всяка естествна хара има стотици съставки, и всички са важни.Лично според мен, можете да си помогнете с шарена сол, в която да има сминдух, мащерка, кориандър, чевен пипер..С кориандър (само семе, от пресни листа се умира)са предпазвали месото от разваляне и служи и за консервиране без стерилизац
Силен имунитет през зимата - кои храни да комсумирате?