74

Капитал

преди 1 година

До ZZ top. Руснаците се хвалиха с пленени ползвани джавелини без даже да знаят, че са за еднократна употреба. Остави ги ти тия глупости и вземи се успокой малко, че като те чета усещам как си на път да получиш аневризма. Cope-а е вредно нещо особено в такива количества. Русия се разпада отвътре до 5 години, това е. Кадиров и Пригожин виждат, че "ръководството" им в лицето на ония дементиралите Герасимов, Шойгу и разните други невменяеми само им краде славата и парите.

73

ZZ top до Кяпитал

преди 1 година

*** само да напомня как първата армия уж в света яде бой от едни планинци, козари и талибани които бяха въоръжени само с АК47 И РПГ7. А "първата" армия беше там с цялата военна мощ а на тия хоро никой не им помагаше. В Украйна е цялото НАТО и около 40К наемника и НИЩО фронта отива на запад. Знам, че сте безпомощни както и нашето НАТО но това са фактите. Украйна яде бой като маче у дирек а сащ само скимтят и гледат хаха.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 Танкове като Т-62, каквито бяха снимани около Мелитопол броим ли ги за танкове въобще? Да не излезе, че в тия 13000 има и Т-34?

71

Анонимен

преди 1 година

Мисля има план да се снабди Украйна с боеприпаси произведени в Русия, но не знам дали руснаците не се усетиха вече. Мн. шум све вдига.

70

Анонимен

преди 1 година

88 срещу 13 000 руски.Това е реалната бройка на танковете в Русия.

69

Леопарди бавно бавно

преди 1 година

България вече дадохме количество Т62, още през миналата година. Су=25 дадохме, артилерия, нафта, РПГ-тата с които най-в началото това спряха подсъпа към Киев. и друго. =Много неща им изнамерихме за Украйна. Нефта обаче беше хайлайт ;) Руски. През техни фирми и със знанието на техни олигарси. 40% от целия украински нефтен фонд. От ХаХа познайте от кого? От Русия!

68

TOчнО 88

преди 1 година

Имат повече "88" е просто подигравка с русия ама русофилите от къде да знаете такива работи

67

ZZ top до 87

преди 1 година

Абе ти на каква дрога си бе смеш ? Ти за какви Джавелини ми говориш бе наркоман имаш ли си представа, че в момента Руската армия има повече бройки от Украйна ? Ти въобще знаеш ли какви глупости говориш има огромни складове с пленени Джавелини и за каквото Натовско оръжие се сетиш. Отделно клипа ХИТ как украински войници продават Натовско оръжие на руски. Този клип е сниман с дрон смешни сте четете информирайте се не само да пишете простотии. Русия е с поне 10 хода преди сащ и НАТО.

66

Утилизатор

преди 1 година

Завоалирана утилазация на старите и негодни танкове на Западна Германия Леопрад 1. Този танк се произвежда от 1960 до 1980 г. По-стар и негоден е от руските Т 72 и Т 90 Прорив.

65

Много чел много умен

преди 1 година

До ZZ top Бахта у тактика чиче... кажи им на тия евролигльовци дето не разбират от тактика как стоят нещата! Много ясно, че нашите не губят и не отстъпват! Те само правят стратегически и тактически прегрупирания, изтегляния и най-важното - жестове на добра воля.

64

Капитал

преди 1 година

До ZZ top Смятай втората най-мощна армия в света колко трепе украинците щом вече това продължава 1 година и не е успяла даже един град център на регион да завладее. Направо ги спуква от бой. Като почна войната си наснимах русоробски коментари в днеса които казваха, че войната щяла да приключи къде за 3 дни, къде за 3 седмици. Как хем запада искал мир, хем пращал оръжие, а не като Путин... докато той не свика мобилизация. От време на време пак ги гледам тези коментари. Голям смях.

63

Абрамс

преди 1 година

До Анонимен: "точно 88? по 90 по 100 не може ли?))" Вероятно die Bundeswehr има толкова изправни, които стават веднага за бой.

62

СССР

преди 1 година

1080 ДА ПОлучи все тая,обречени са.

61

ZZ top

преди 1 година

До простото Русофобче което пита за Херсон. Жено знам,че и понятие си нямаш от военна тактика и ти отговарям веднага но понякога е необходимо да се отеглиш на по добри укрепени позиции от колкото да държиш нещо безмисленно както простите Украинци на Бахмут. И така жено Херсон ще се върне в пределите на Русия както Харков и Одеса а безповощните НАТО и сащ само ще гледат хаха.

60

Анонимен

преди 1 година

точно 88? по 90 по 100 не може ли?))

59

Анонимен

преди 1 година

ZZ top какъв леопрад бре, хората гепарада си сакат! Не четеш ли предишните коментари искат си хората гепарда ти за леопард им обясняваш! ;)

58

ZZ top

преди 1 година

Русофоби прости за една година виждам само едно Русия млати Укпаинските фашисти а безпомощното НАТО само стои и гледа. Русофоби прости следя над 150 Телеграм канала половината са Украински в последните 2 месеца и там няма еуфория аз не знам вие за жълтите зентове на какво се надявате. От Англия в типичния им лицемерен стил тактично отказаха Чалънджър а Леопардите са най старата версия които ще се пращат без активни защити и подсилени брони. Знаете ли колко сте прости като не четете ?

57

Анонимен

преди 1 година

Къде ни е гепарада, искаме си гепарда! Дайте ни гепарда! ;)

56

До

преди 1 година

Само да ти напомня, ако лучайно си българин, че НАТО сме ние.

55

ZZ top

преди 1 година

Хахаха Русофоби прости видяхте ли, че НАТО е гола вода с вашите минуси не помагате на никого. На Бахмут тече евакуация, на Угледар положението е същото. А към фронта се отправят чисто новите БМП3 и чисто новите роботи за борба с танкове Маркер. Русофоби прости вижте какво направиха наемниците и затворниците на Русия разказаха играта на ВСУ и цялото НАТО. А редовната армия прави учения в Беларус и с Китай хаха.