83

Българин

преди 1 година

Вън украинските фашисти!

82

Закривай

преди 1 година

окрайна!

81

бай работник

преди 1 година

За тоя само 100 тояги на голо помощ от мен и почивка в Сибир еднопосочно!

80

ген Тошев

преди 1 година

Слава на Украина.България е с вас.Москалските *** ще бъдат доунещожени

79

Българин

преди 1 година

До Сега Вън руските фашисти и слугите им от България

78

рендету

преди 1 година

Накратко, Олеся Илашчук - има няколко наказателни дела за мошеничество за продажба на скъпоценни камъни и продажба на активни биологически добавки. Украински източници твърдят, че била замесена в корупциони скандали. Практикува психология, хипноза!!!! и терапия в интимната сфера! -))))

77

Сега

преди 1 година

Вън украйнските фашисти от България.

76

афро

преди 1 година

Да ти имам именцето!!!!!

75

Жебок

преди 1 година

Тази, новата, Олеся - чувам, се правела на вещица: заклинания правела срещу Путин и т.н..... Ама хич да не си мисли че може да прави подобни неща от нача територия! Ич да не идва, в такъв случай!!!

74

рендету

преди 1 година

Шъ сменят "Москал"енко с второразрядна "пеперудка" от "панеля"! -))) Малиии.., мани, мани...! -))))

73

птица

преди 1 година

твоят хотел край морето в Бургас, построен с честно спестени пари от заплати, е причина за голямото ми уважение към теб. Ако всичко друго ти е така голямо, ще ти поискам ръката от родителите ти.

72

Анонимен

преди 1 година

Българите решаваме съдбата на светЪ

71

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Слава на Русия! - нима "истинските" българи сте 10% пенсионери, маргинали които подържат Копейкин и тук там някой платен клакьор?! Жална и майка на България ако е вярно. Обаче нещо си се объркал. Това, че част от българите не одобряват даване на оръжие за Украйна, не ги прави автоматично путинолюбци. Над 70 % от българите не одобряват руската инвазия в Украйна. Така че, хайде недей.

70

Браво

преди 1 година

За избиването на хора пари имаме, но за да лекуваме и образоваме децата си пари няма....

69

Лаврентий Берия

преди 1 година

До СЛАВА УКРАЙНА - Русия никога няма да прости на България Брест - Литовския мирен договор, където признава и България като победител. Сигурен съм, че е дълбоко вкоренено в главите на историците им. Те гледат на нас като на потенциални роби. Затова и техните роби тук се вбесяват, когато споменеш български герои които са унизили техните идоли. Те не желаят да познават историята си. За тях истината е само казаното от Москва. Роба си е роб - срещу природата нищо не можеш да сториш!

68

Анонимен

преди 1 година

Този дипломат поне знае Български и е дипломат от кариерата, професионалист, професионално си изпълнява задълженията, защитава интерсите на държавата си и т.н. Ще го наследи сексоложка, която май знае английски, без грам дипломатически опит, обидно за държавата и народа ни.

67

Слава на Русия!

преди 1 година

Колкото повече русия печели, толкова повече се активизират американските чужди агенти да пишат лъжи срещу нея. Мачкай Вова! Истинските българи сме стеб!

66

Да

преди 1 година

Цялата помощ,вече е унищожена в войната.

65

Ехааа

преди 1 година

Този нацист още ли е тука нали Зеленски изпрати бизнес дама за нов посланик?

64

до 63

преди 1 година

Те за тва 44та година обезглавиха нацията, с помоща на предателите от БКП/БСП . за тва никога повече руски ботуш не трябва да стъпва в БГ. А предателите на родината с руско самосъзнание , знаете кво се прави с предателите