20

Московски

преди 1 година

Не влизат в царството, но и затварят вратата пред тези които влизат в него. Въпреки КГБ има много истински православни в Русия. Писано е ....знам че живееш там дето е престола на сатана.

19

Анонимен

преди 1 година

Защо постоянно ни занимавате с тези жалки нацисти. Сатанистът гундяев тръгнал да разправя колко православен бил Путин, когото РПЦ приживе го е обявила за светец. А междувременно съюзниците на Путин- кадировците водят джихад срещу Украйна. Отврат и гнусотия. Opku.

18

Анонимен

преди 1 година

Как се гледат усмихнато само. Гундяев сякаш му казва "ех някога бяхме заедно в КГБ а днес виж ме станах поп а ти цар". Путин пък като "православен" построи паметник на атеист болшевик и отговорен за смъртта на милиони - Сталин.

17

Анонимен

преди 1 година

Най-главната борба на Русия е борбата за независимост и за пълен политически, икономически и финансов суверенитет. Русия е и ще остане остров на свободата.

16

Анонимен

преди 1 година

Я чети историята и не говори глупости.Все едно да кажеш, че византийската църква е била против походите на Юстиниян велики и Ираклий.Говорите глупости.

15

Буммм

преди 1 година

Абе къде е ....Зеленски, липсват ни лъжите му да се посмеем.

14

,уе,уе

преди 1 година

И двамата са агенти на КГБ, седели на един чин! Провославието отрича войната,то е любов и светлина,учи ни на смирение! Това са Сатани със рога......тръгнали на лов за души!

13

Смях без гащи

преди 1 година

Ей, чекистите много православни станаха. Досущ като нашите комунисти след промените. Да се чудиш защо напълниха Украйна с чеченски ислямисти, които в окупираните села въвеждат законите на шариата. Много православно, царю. Ще дадеш ли 4 дена почивка на боевете за Рамазанския байрам?

12

ЬЬЬ

преди 1 година

Църквата в русия не е християнска и патриарх кирил не е християнин.Те, възхвалявайки убийствата,разрушенията,изнасилванията и грабежите противоречат на основните християнски закони-не кради,не убивай,не пожелавай жената на ближния и т.н.Те са слуги на сатаната и един ден ще бъдат съдени като всички други военнопрестъпници.

11

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Аз лично,макар и Магистър по Богословие,съм убеден атеист и още по-убеден орфеист и дионист.Купонът обаче два и у нас.Доста се посмях преди двс-три дни,когато Калина Сакскобурготска реши да става кукер.Подготвителна маскарадщина за реставрация на нацистите Сакскобургота.Те и у нас поповете само това чакат,да шляпат с черните си рокли и анатемосват всеки,който не вярва в несъшествуващи богове.Следваща крачка-кървав феодализъм и и гол инквизиторски купон.

10

Пламен

преди 1 година

Тея и двамата са пътници...Путин съсипа Русия, а Кирил е престъпник (като 90% от Руските управляващи)

9

до 10

преди 1 година

Май не си чавал за папите от средните векове?!!

8

Максимеее

преди 1 година

Още малце цигарения митрополит и джуджи ще се награбят; не е ясно само кой ще е отгоре.

7

Калеко Алеко

преди 1 година

Така наречената руска православна църква го докара дотам, че да възхвалява делата на масови убийци и терористи, като богоугодни ... Патриарх кирил известен още като агент "Михайлов" отдавна е поставил църквата в усулуга на КаГеБе превръщайки я в ерес и своеобразен ИДИЛ, призовавайки рашистанците към Свещен джихад ... !!!

6

Анонимен

преди 1 година

Новата Византия.И да не ви харесва е така.Западът ще западне.

5

Анонимен

преди 1 година

Правилно другарю Гундяев!Пример за православен владетел е в името на православието да убива хиляди православни.Нали ***.лер е з"защитникът " на православието.

4

Православен Българин

преди 1 година

Русия е пазител на православната вяра по света!

3

Стан

преди 1 година

Значи Путин цар стана, тия верно в средновековието се върнаха. И англичаните имат крал ама той е с представителни функции а цар Путин не е

2

toti

преди 1 година

Който *** целува остава без ЕЗИК !!

1

Валерiй Береза

преди 1 година

Гундяев, как върви контрабандата?