12

Българин

преди 1 година

Най елегантен, с вкус на обличане е Мустафа Карадайь!

11

Възмутен

преди 1 година

Съгласен съм с констатациите на проф.Денчев за облеклото на част от депутатите. За съжаление лош стил на обличане показват и от БТВ и НОВА. Как може синоптички коментиращи температури през зимата от (-10) градуса да са по потниче, къси полички едва скриващи органи, къси панталонки! Не е необходимо да са като монахини, но има норми на приличие. Защо в известни световни ТВ няма такава липса на вкус и се спазват норми. Водещи с рокли с едри шарки като клоуни....!!! Кич....

10

Денчев

преди 1 година

е мултак, ДС, ДПС,масон, след убийството се скри в един добър колеж, който можеше да се влее в Катедрата на СУ Свети Климент Охридски и го развали със специалности държава сигурност. А напоследък го е хванала и деменцията. Хората на Слави ходеха с дрипи в миналия парламент.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 - Даже и не подозираш колко си прав, нямат сравнение т.нар. от теб соц. професори със сегашните, разликите са огромни в полза на тия, дето са соц. Онова образование го няма вече. Интернет няма как да го замести. За кое всъщност не е прав?

8

Анонимен

преди 1 година

Нали това беше целта. Да се види че нищо не може да стане в държавата без ДПС.

7

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека, че НС се превърна в селския мегдан. Хората вътре нито знаят как да говорят, нито как да се облекат, абсолютно падение. Това НС не направи абсолютно нищо за народа, само изхарчиха много пари.

6

Анонимен

преди 1 година

По какво е професор този индивид?

5

Анонимен

преди 1 година

Мнооого дълбоки мисли споделил тоя!Соц професор - титан на мисълта!

4

Анонимен

преди 1 година

Денчев, класически пример, как доносник на ДС си изпра парите, стана професор с печелив бизнес, че и научна титла. Дори раздава морал.

3

Руушки пооодлоги

преди 1 година

На който русофил, не му харесва в България - чемодан, вокзал, Москва и да ходи в Русия, раят на своите мечти...Ама никой не ходи, само лаят от България срещу 4000 лв. месечно. Продадоха България на бедна Русия за пари...Денчев е един от тях от преди повече от 20 години. Докога ще търпим това?

2

смрад

преди 1 година

Този е проруска ***.

1

Анонимен

преди 1 година

Ком и доносници на ДС се възмущават, работата е сериозна.