302

Роботанк

преди 1 година

Будем дратся, только если дают стакан спирт переди бою.

301

Мда

преди 1 година

И радар не можел да ги хване, щото били от шперплат.

300

Волк робот

преди 1 година

ну леопард, ну пагоди 15 серия.

299

do 376

преди 1 година

Провери в тубата за Уран 9 - участвал е във войната в Сирия. Яко са ти промили мозъка с тия перални и микровълнови. Забравяш че ако не бяха колхозниците МКС нямаше да я има.

298

Анонимен

преди 1 година

Руски танк робот...***-ле-ле.Тия една пералня не могат да направят...танк робот направили.Сигурно е с кабелно дистанционно и някой колхозник ще крачи бодро след него докато унищожава Леопардите.

297

offff

преди 1 година

Танкове роботи, кораби Москва... Те ако имаха нещо високо технологично щеше да е на фронта вече... След 80те не ги търси

296

Кос

преди 1 година

Бг. кравата мучи, а кервана си върви.

295

Пускайте

преди 1 година

публикацийте на Дейли мейл в оригиналната им версия, не мъчете редакторите с превода й, че нещо не им се получава. По добре на английски от колкото с такъв превод и редакция!

294

Пенсионер

преди 1 година

Чета коментарите и си мисля че България има европейско бъдеще. Путин направи Русия за посмешище.

293

Я па я..!

преди 1 година

До Дякона 362 Армата е в един екземпляр , и си го пазят за парадите.

292

Анонимен

преди 1 година

368 Общо 16 милиона са руснаците напуснали сред 2000 г. Русия. Сред тях са и последните трима руски Нобелови лауреати в сериозни научни области.

291

Чичо Манчо

преди 1 година

Руснаците пак са откраднали нещо от запада. САЩ и Израел имат такива танкети роботи от повече от 30 години.САЩ ги пускат от самолет с парашут , а Израел охранява границите си с Палестина. Гледах филм.Бетонна стена. До нея асфалтов път. Танкетите патрулират и при откриване на нарушител, го предупреждават да стои на място. Ако побегнат стрелят.Израел са много напред във военната техника.Купуват танкове и ракети от Запада и ги подобряват допълнително.ВСВ ги принуди да се пазят.

290

Мислещи Роботи

преди 1 година

Мислещи Инженери Роботи ще им трябват в Русия скоро. От 1991, в 2000, в 2014, след 24 февруари 2022 и след 21 септември 2022 над 10 милиона руски специалисти напуснаха Руската Федерация. Нация не се поддържа от роби, а от свободомислещи лчности.

289

Питбул от Украйна

преди 1 година

Няма нищо-по Велико от руската простотия !

288

Дякона

преди 1 година

Ще разберат украинците с кого си имат работа... Само Арматата да отлепи от Кра́сная пло́щадь :D...

287

Анонимен

преди 1 година

До Дякона.С надуваемите цели е също много весело - ухраинците се връзват на тяп и после руснаците им изчисляват артилерийските позиции. Така че включи главния мозък ако го имаш.

286

Дякона

преди 1 година

Пратили са четири надуваеми макета. Да бяха пратили "страшилището", танка на всички танкове, "великата и непобедима" на бойното поле Армата Т-14 :D

285

Анонимен

преди 1 година

Какъв е тоя "съюзник на Путин" Рогозин ? Те живеят у ена дръжава и тъ.нъ. И къде са снимките дето "ги е показал" ?

284

Анонимен

преди 1 година

Аааа умнокрасивобогаташите яко пищят. Много е весело.

283

ГОЧО БУЛГУРЯ

преди 1 година

АЛОООООО, КЪМ. РУСКИТЕСОЛДАТИ. СЕ. ОБРЪЩАМ.ТОВА. НЕ. Е. ВТОРАТА СВЕТОВНА. ВЙНА , ТОВА. Е ВОЙНАТА. НА. ***, ИЗКУКУРИГАЛ СТАЛИНИСТ, КОЙТО. ВИ. УБЕЖДАВА ЧЕ УКРАЙНА. Е. ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ, НА. НЕГО ИЗОБЩО. НЕ. МУ ПУКА. ЗА ВАС, И. ВИ. ПРАЩА. В КЛАННИЦАТА. ЗА. ПРЯСНОМЕСО.