382

крум страшни

преди 1 година

До ДО 428 ЕМО емо божие чадо отвори очички виж свето ,не отваряй розови бузета отзад....

381

крум страшни

преди 1 година

До Анонимен ЕХ АНОНИМЧО къде ти е чадо мозъчето дето го немаш

380

крум страшни

преди 1 година

До хайдутин КЕ ПРИХВАНЕ НА твоя женичка красна лесичка....

379

ZFix

преди 1 година

Това вероятно са новите Москвичи на които слагат едно оръдие отгоре, един вагнеровец вътре и готово...

378

Анонимен

преди 1 година

Значи можело *** да нямали нищо друго ама имали най-яките хайтех оръжия?!Това ми звучи че един спринтьор го няма никакъв на дистанция от 100м ама на 102м е най-бързия в света. То бива да сте глупави ама това е доста отвъд нормалната глупост.

377

Анонимен

преди 1 година

Ручките един хладилник не могат да сглобят вие ми говорите за безпилотни танкове.Всичко в Ручландия е показуха или иначе казано МЕНТЕ.Парите са откраднати а танковете са надуваеми.Ручнаците крадат повече и от Боко а като знаем Боко как шляви смятайте ония какви са.

376

Скъсан Влак

преди 1 година

Знаете ли какъв е сигнала за "Скъсан влак" в БДЖ?Знае го и най-из.п.адналия жепеец,даже и друго нищо да не знае.Защото се помни лесно:"Късо,Дълго,Късо":)).Та тези роботи отиват натам(късо,дълго,късо).Те отиват там,където "Идет русский корабль",на х...,където вече замина "флагман Черноморского Флота-Масква"😂

375

баща ти

преди 1 година

До Зайцев Ами за това не отиваме ,... защото Путин с наша помощ още по - лесно ще победи , а ние искаме да се разберат ,а не да се побеждават !

374

Анонимен

преди 1 година

ще се ходи на сафари, а?

373

ДО 428 ЕМО

преди 1 година

Няма как Путин да нападне държава от НАТО ..... Един път завинаги го запомнете това. Внушенията и страховете от 1981г са за ограничени хора.

372

Анонимен

преди 1 година

Ще има и самоходни противотанкови мини.

371

Пропагандист

преди 1 година

Не са споменавали, че ще "ловят леопарди". Но без това статията няма да стане.

370

Анонимен

преди 1 година

До 427, САЩ не само, че са и ще бъдат хегемон, а са на светлинни години пред рашистите, които не могат да направят нищо сами, но са силни в кражбите и лъжите.

369

Анонимен

преди 1 година

бухахахахаха (с немски акцент)

368

До 418

преди 1 година

Според Уики има произведени 342 бройки Уран 9.

367

Казват се

преди 1 година

газела и ще ловят леопарди

366

Зайцев

преди 1 година

Абе *** ,като знаете много и защитавате руснаците ,защо не отидете да се биете и да помогнете на Путин за Украйна ,а седите пред телефоните и компютрите и само цъкате и философствате .След като приключи с Украйна и нашият ред ще дойде .За това трябва да бъде спрян навреме .Който се прави на много хитър и образован ,да отива да се бие редом с руските войски о Путин .Пътя и да ви няма от свободният свят и демокрацията.Отивайте при комунизма и социализма, дрисльовци нацапани.

365

Анонимен

преди 1 година

До БГ *** "То е като Москвич да се перчи на BMW" - Викаш почти година БМВ-то не може да изпревари Москвича. Чудя се дали БМВ-то е дефектно или Москвича е много бърз. хаха Руснаците в друго може да не са кой знае колко добри, но в оръжията и особено в ракетите са първи. Знам, че за много от вас това е нещо ново, защото никога не сте се интересували от темата, но това си е лично ваш проблем. Светът се променя. САЩ отдавна не са хегемон, но "бавните" докато зацепите ще минат още няколко годинки.

364

Анонимен

преди 1 година

До ха ха "Като им хакнем софтуерчетата ще завият и тръгнат в обратна посока да си стрелят на воля" - Ти голям хакер се изкара. Как ми е IP-то или това превишава компетентностите ти? хахаха

363

Анонимен

преди 1 година

До ай сифон - Никой не ти пречи да отидеш на фронта и сам да тестваш дали руските роботи са фалшива новина или реалност. Даже и някой лев ще изкараш. Ако нямаш такива намерения, тогава сам не вярваш на написаното от теб. Пртесняваш се от армия москвичи ли? Що така? Бързо към Украйна.