544

sd

преди 1 година

слава тебе, господи! русоидите в бг са повече от о р-ки те в недоимперията!

543

ХАЙВЕР ОТ БУБОЛЕЧКА

преди 1 година

За да не гледаме как руснаците се хранят с хайвер, докато нас ни "убеждават", т.е. принуждават да се храним с буболечки. Хайвер от буболечка няма...

542

Анонимен

преди 1 година

Укр. телевизия Фриидом казва, че в Кремторск са загинали 2 човека, нашите телевизии засилват щетите и казват, че са загинали трима. BBC показва даже на карта, че руснаците обсрелват Бахмут от Часов Яр - а нашите нито дума. Правете си изводите за нашия слугинаж.

541

Анонимен

преди 1 година

ТАСС е упълномощена да заяви!

540

Анонимен

преди 1 година

Ахааа, уплашиха се, че руснаците казват истината от другия край на тоягата.

539

ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ...

преди 1 година

Едно време, през комунизма, западните медии бяха старателно ограничени, за да не гледаме "колко добре" се живее на запад и какво разнообразие и изобилие на стоки и продукти има. Сега ЕС ограничава руските медии. Всички прилики с действителни лица и събития са случайни.

538

Фердо

преди 1 година

Така навремето заглушаваха радио "Свободна Европа". Какъв е проблема, след като има един куп европейски програми, включително и украинска, да имаме достъп и до руските. Който има ум в главата, ще си направи съответните изводи, след като сравни и анализира за себе си информацията от всички канали, до които има достъп? Не си ли дават сметка, че спирането на руските програми само ще засили руското влияние?

537

Анонимен

преди 1 година

Аз като казвах през 90-те, че не си внасяме капитализъм, а изнасяме комунизма си на запад, не ми вярваха. Ето ви сега повторение на ситуацията с трепетно и тайно слушане на Свободна Европа преди десетилетия.

536

Анонимен

преди 1 година

Е пък ще гледаме Cartoon Network, да не си мислите, че ще превключа на CNN, BBC, DW или нашенските мucupкu.

535

Анонимен

преди 1 година

Това е диктатура,свободата на словото е потъпкана,мирише на фашизъм..т.е. вони на фашизъм.

534

Срам

преди 1 година

"Свободата на словото" на демокрацията !!!!!

533

СТРАХ

преди 1 година

Ако говориш ИСТИНАТА няма от какво да се притесняваш, няма защо да ограничаваш чуждо съдържания, няма да цензурираш. Освен това има разни т. нар. "анализатори", които изглежда следят руските медии и различни телеграм канали и изнасят субективно пресята информация като Alexander Mercurious например, който прави ежедневен анализ на ситуацията на фронта (субективен анализ, разб. се). Колкото повече ограничения върху информацията се налагат, толкова по-търсени ще станат алтернативниете инфо-канали.

532

Анонимен

преди 1 година

Нали знаете - забраненият плод е най-сладък. Има онлайн стриймове има и свободно сателитно оборудване. Сбогом на западноатлантическата пропаганда и агитация!

531

Решение има

преди 1 година

Интернет канали с руската телевизия има достатъчно. А не е голям проблем да се свърже комютърът (лаптопът) с телевизора. Ето линк: https://ardes.bg/news/2017/03/kak-da-svarzhem-televizor-s-prenosim-il

530

един

преди 1 година

Фьолкишер беобахтер на Гьобелс кога ще започнат да го издават отново?Може би след ритуалното горене на руски книги?!?

529

Тото

преди 1 година

*** , какво да очакваш от тях

528

ЕВРО-ЦЕНЗУРА

преди 1 година

Сега ограничават достъпа до руски медии (които поне аз не познавам нито един, който да ги следи). Следващата стъпка е да започнат да затварят "неудобните" медии у нас и в други страни на ЕС, пак с цел "загриженост за населението".

527

Срам

преди 1 година

"Демокрация" по европейски!

526

ДЕМОКРО-ДЕВАЛВАЦИЯ

преди 1 година

С всеки изминал ден понятието "ДЕМОКРАЦИЯ" отеснява все повече и все повече и стъпка по стъпка се проближава до това, което някога наричахме ДИКТАРУРА. Или поне аз с такова впечатление оставам. Скоро "демокрацията" може рязко да девалвира.

525

Анонимен

преди 1 година

До да ама не Ми ти разнасяш непоносима воня в сайта. Не ти ли прави впечатление, че през два - три поста повтаряш глупостите си, само и само да усмърдиш и да пречиш хората спокойно да си обсъждат новината. Огледай се, вонята идва от тебе.