10

Боби

преди 1 година

До Анонимен 6 ЗАЩО СЕ ИЗЛАГАТЕ В ЕФИР АМА КАТО КИФЛАДЖИИ. "Нашия ВЗВОД от 60 човека..." Боже боже в РФ армия взвода е при чиста пехота 3*9(отделение)+Старшина за командир, При мотопехота са 3*БМП (3 екипаж + 8 десант). Виж западните армии Platoon което на БГ се превежда като Взвод наистина може да е 60 човека...

9

Христо Христов

преди 1 година

Укрите пак са утрепали цивилните... също като на гарата в краматорск, също като в днипро, също като в полша.

8

Анонимен

преди 1 година

До 6 това за Павлова го знаем,че заради командирска грешка е станало и при Павлова са загинали около 300 руски войници.След 2-ва дни последва удар от авиацията и Павлова мина в руски ръце,а Украйна се раздели с близо 1400 войника.Така стават нещата, руснаците не приемат току така загубите на войниците си.И с Макеевка стана така.След Макеевка последва наказателна акция в Соледар и повечето знаят,какво се случи.

7

Анонимен

преди 1 година

Замириса на пърлени укронацисти и наакали се американски фенове !

6

дочко

преди 1 година

Отсреща ще ги сгреят американците

5

Анонимен

преди 1 година

Руски войник на име Михаил, който през октомври е станал свидетел на смъртта на много свои другари в боевете за град Павловка, казва пред изданието, че от 60 души от неговия взвод 40 са били убити и само 8 са избегнали сериозни наранявания. "Това не е война. Това е унищожаване на руския народ от собствените му командири", казва той.

4

Анонимен

преди 1 година

Тия украинци нямат,с какво да свалят Искандер,ако е стреляно с него.Пак от зор са стреляли на посоки и са си учили сами сградата.

3

Мосад

преди 1 година

Според израелското разузнаване украинците вече имат достатъчно обогатен уран за 5 атомни бомби а до края на година ще имат достатъчно за 25. Ако войната се проточи още две години, украинците ще имат достатъчно атомни бомби и ракети да зачистят руската територия до Урал (това е около 70% от днешното население на РФ).

2

Анонимен

преди 1 година

Аууу, ти да видиш. И до Краматорск ли стигна руската армия. А уж буксуваше.

1

Факт

преди 1 година

Пак Украйнското ПВО се е ус..ло.