12

Родител

преди 1 година

Трябват свирепи публични и унижаващи наказания - иначе в противен случай тези малки бандити ще станат обект на почит и възхищение за пред другите деца.

11

Анонимен

преди 1 година

Пазете децата си. Те са нашето богатство, нашето бъдеще. Говорете с тях като приятели на тези теми, обяснете им всичко което знаете за наркотиците. Пуснете им клипове с гърчове на хора, които се молят за дозичка и ги пазете, много ги пазете, защото на улицата е страшно.

10

Митко Павлов

преди 1 година

От 30 години слушаме една и съща плоча до откат: започват с трева и минават на....!?! Тези не разбраха ли, че Реалността е различна, Не сме в 90-те!!! А и да не забравяме Държавната политика на НРБ до 1990 Каптагон на Югоизток и Хероин на Запад!!!

9

Анонимен

преди 1 година

От новината разбираме, че нашата полиция е годна да хваща пласьори само ако са шестокласници....

8

Българин

преди 1 година

Кой е ББ, при когото е имало ред ? Не ги разбирам тези неща с абревиатурите. Нито пък с наркотиците. Но пък, знам, че все повече полицаи и полицайки ги хващат с наркотици. Учениците също са наркоманчета. Но пък, българските политически лидери увеличават заплатите на учителите им. Не разбирам защо е така.

7

Ще ги стигнем САЩ

преди 1 година

Скоро очаквайте децата да си носят пистолети, пушки и всякакво огнестрелно оръжие в училищата, за да си бранят територията и оборота от наркотиците. Ще има престрелки и убити това не се вече деца, а престъпници.

6

Анонимен

преди 1 година

Абе то и ние се криехме зад училището още 1985 година в седми глас да дръпнем некое фасче, ама айде.

5

Анонимен

преди 1 година

А защо изобщо е достигнала до България тази дрога? Значи първо има организация от някъде в чужбина, внос, подкупени полицай, политици, участие на много структури...и накрая децата били виновни. Не децата не са виновни, ВИНОВНИ СА тези на границата, тези в правителството и тези които са я поръчали!

4

Анонимен

преди 1 година

Еми хаос ще е, преди ББ слагаше ред, ама вече изтърва пазара.

3

Милионер

преди 1 година

Шестокласниците не искат да учат, да си пишат домашните, а пък българските политици иска да увеличават заплатите на учетелите им. Сигурно те са същите като учениците им. Чести ада ви е Новата 2023 г. На учителите, учениците и полицаите, които разбират от чат групи.

2

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин да се поправи капитализма е, да се убие, да не съществува

1

Малки престъпници

преди 1 година

В затвора да ги вкарат.