15

Анонимен

преди 1 година

Глобата си е глоба, но трябва да възстановят това което са унищожили, да засадят нови дръвчета, а не утре там да изникне постройка. Ужким казаха, че глобата ще е 100 000 хил. лв., а вече намаляла на 50 000 хил.лв. и накрая сигурно дори и тези няма да ги дадат. Няма държава, няма кмет, няма закони всичко е пародия.

14

Банкеръ

преди 1 година

Имота е частен и ограден.Вместо да се възмущават в какво състояние е къпалнята,се вълнуват за насажденията в двора на собственика.Като е Парк как е станал частен,как е придобит,защо е заграден.,защо е в такова състояние????.Вместо гражданите да линчуват виновните за продажбата ще гледат сега през оградата.Абсурдистан.

13

Анонимен

преди 1 година

Много скоро ще ви екстерминираме всичките, и няма да е с народен съд, а с редовен. След което ще си го получите от други като мен.

12

Анонимен

преди 1 година

По времето, когато дрисняната псевдокметица е пуснала поста, дърветата може да са били 20. Сега е цяла изсечена гора, а тя не ги е спряла вчера, въпреки че е знаела какво става. Някои хора са за съд, не е само тя.

11

Анонимен

преди 1 година

А Вие що спите от коментарите?!

10

Анонимен

преди 1 година

Два дена Фандъкова не си е мръднала пръста да направи нищо, въпреки че от постовете й е ясно, че е знае за проблема. Да изсекат цялата Борисова градина направо, нали скоро ще си заминава за Самоков?!

9

Хасковски пиндор

преди 1 година

Не само кметството в София са виновни, а и служ. правителство начело с Радев.

8

Антон

преди 1 година

Глобата решава проблема ако искат дървесина. Ако човекът иска да си реши някаква идея за усвояване не земята, тогава глобата е просто част от инвестицията. Засаждане на нови дървета на същото място трябва. Ако има доста по-скъп вариант направо да пресадят големи дървета на техни разноски. Плюс глобата. И тогава вече просто ще е тъпо да ги отрежеш.

7

Анонимен

преди 1 година

На БГтериторията всичко е както големият Валери Петров е превел едно към едно "АД от Данте", "надежда тука всяка оставете"!

6

Анонимен

преди 1 година

И за какво ми изтрихте коментара? Спряла история.

5

Анонимен

преди 1 година

Гарантирано от дървената мафия на ГЕРБ-ДПС.

4

Анонимен

преди 1 година

Тези са първите престрашили се. За в бъдеще ще има още доста такива случаи. Герберите подготвиха застрояването и в Борисовата.

3

Анонимен

преди 1 година

Тя цялата сеч в България е незаконна. Вие ходили сте в планинските райони да видите какво става? ГЕРБ когато бяха на власт разрешиха на дърводобивните фирми да влизат с булдозери в горите. За да стигнат до мястото където има разрешително за сеч, правят едни огромни пътища. От самия път изсичат много повече дървета от колкото о мястото където имат разрешение. Това е далаверата. Оправданието е че няма как да стигнат до терена и трябват пътища. Е да видят как се извършваше сеч през социализма!

2

Анонимен

преди 1 година

То понякога и законно изсечените дървета са отсечени незаконно понеже по документ ги пишат че са изсъхнали а те не са и после секат

1

Анонимен

преди 1 година

Как така незаконно изсечени то в България останаха ли закони