141

Анонимен

преди 1 година

Войната ще продължава докато запада угажда на нереалистичните очаквания на Зеленски и украинските националисти за Крим! Мир ще има на следващия ден в който запада каже стига толкова оръжия спрете войната днес!

140

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши...............................................

139

Анонимен

преди 1 година

Айде бе! Я питайте нела да напише какво е казал шурушоидния отпаддък. Всички чакаме Русия да капитулира.всеки момент.

138

Кос

преди 1 година

До Историк не ти ли идва на акъла, че ако гръмнат Путин ще дойде някой, който на вас кравофилите ще ви секне млеконадоят до дни. Егати историка.

137

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама всъщност малко вероятно е скоро Украйна да си върне Крим, защото много вероятно е скоро нея просто да я няма...Нал тъй

136

ИЗВОД

преди 1 година

Значи и според САЩ зеления фашист избива десетки или стотици хиляди за нищо!

135

Анонимен

преди 1 година

Крим е Руски!Ще си върнат таратанци Урките Румънски!

134

от село

преди 1 година

Имам чувството, че някои хора изцяло обслужват интересите на Элеонора МУТРАфанова, нейният пряк началник серж лавров. Хора, на 1200 km от нас просия избива деца, бременни жени, унищожава болници, научни библиотеки, жилища. Ненавиждам просия (русия); на мнение съм, че в близките 999 г. в пределите на страните от ЕС не трябва да стъпва нито един етнически руснак, а всички техни посолства да бъдат трайно затворени. Да живее Украйна. Украйна в най-скоро време ще победи. Ние сме с братска Украйна!

133

Анонимен

преди 1 година

И в по-далечно бъдеще вероятността Украйна да "си върне" Крим също не е голяма. Съдя по това, че Зеленски не можа да си "върне" Кременная и Сватова, примерно. Но пък е сериозна вероятността самата Украйна да изчезне от картата на света в недалечно бъдеще. Особено ако НАТО продължава да жъне "победи" като досегашните.

132

ДОСТ

преди 1 година

НЯМА ДА МОГАТ ДА ВЗЕМАТ КРИМ. ЩЕ ЗАГУБЯТ ОЩЕ ТЕРИТОРИИ.

131

Анонимен

преди 1 година

Тук са се събрали всички говноеди на амбразурата да защитават рашистан.

130

Анонимен

преди 1 година

Американските генерали казват така но,но ако се включи НАТО операция ШОК и УЖАС ще трае мааааксимум 10 дена .

129

долу сащ

преди 1 година

току що гледах реклама на KFC по первъй канал.... а бившия мин на отбраната Болтън даде година на запада да издържи в украйна...

128

ХА ХА ХА

преди 1 година

АБЕ ТИЯ КРАВАРИ НАЙ НАКРАЯ ПРИЗНАХА , ЧЕ УКРО НАЦИСТИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ВОЙНАТА .....САМО ДЕТО СЕ ПЕНЯТ ТОЛКОВА МНОГО ! А ОНЯ КЛОУН ЩЕ ИЗБЯГА ПРИ КРАВАРИТЕ ЗА ДА СПАСИ КОЖАТА СИ , ГАДЕН ЧЕРВЕЙ !

127

Читател

преди 1 година

Сащ чакаха и те Киев за три дни, Берлин за седем..., ама ... Украйна е много подценявана

126

анонимен

преди 1 година

бой, братушка, бой, до последния украински бандит!

125

Анонимен

преди 1 година

Вероятността Украйна да си върне Крим е колкото вероятността Байдън да спечели пак президентските избори. Оставям сами да си тълкувате това-

124

Анонимен

преди 1 година

Руски военни се разбунтуваха в Украйна. Москва прати спецбойци

123

Анонимен

преди 1 година

"Части от подразделение за специални операции на руското вътрешно министерство бяха изпратени в района на източния украински град Угледар", предаде базираната в Киев медия ТСН. това заяви служителят на пресцентъра на Силите за отбрана Алексей Дмитрашковский. "Бойците от силите за специално предназначение работят върху нормализирането на моралното и психическото състояние на военните. Тоест потушават войнишки бунт", добави той. Дмитрашковский посочи още: Наскоро там бе разбита рота от морската ***

122

за заблудените

преди 1 година

Връща се нещо което е било твое, тоест Русия си върна Крим подарена от Хрушчов, така, че забравете за него. В този ред на мисли имат още много да си връщат руснаците.