43

Петър

преди 1 година

За това не малка вина носят Иванов и аверите му, които вместо да помагат да има правителство, само се ослушват откъде ще има келепир за тях.

42

Изнервен

преди 1 година

Иначе е много силен и благ на приказките този глиган. Ама когато му е изключен микрофонът или е в джипката на някой олигарх съвсем друго говори.

41

Анонимен

преди 1 година

Ахахахах били коментирали ДПС дето бил направил Росенец. Лелеее тия пици с кристали Кирчо ги яде вас ви лови. Да ви информирам, майката на този и почетнее преседател са първи дружки. Има клипчета как го защитава навремето. Бай Ристю на Росенец колко пъти си е пил кафето. Важното е, че на боливудските акцийки с гумени лодки и чекмеджета има кой да се лови. Ниско ниво на народа, лоши и евтини клипчета. Поне да се бяха постарали повече

40

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

До До 41 Мноо е студено за гумена лодка, скоро на тоя няма да му гледаме му трата в парламента.

39

Ристю Фашиста

преди 1 година

Опс, май се насмърках, не ме слушайте ко говоря ...

38

Румен

преди 1 година

Стане ли президентска република сме както Украйна. Ще летят бомби и дронове от Русия с чеченска армия. И е логично за такава военна операция . На кого му е необходимо такава корумпирана държава в ЕС.

37

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами поставиха я на трупчета такива като теб, само и само за да се докопат до Властта ама нейсе, със 7% вот на избирателя и при 30% изборна активност, политически отломки и бутикови партии-коалиции, които искат да диктуват правилата в държавата изчегъртвайки партии като ГЕРБ, само ще влошат още повече положението и ще внесат допълнителен хаос и нестабилност в страната ни ... !!!

36

Анонимен

преди 1 година

Тука коментират турци,които не могат да му простят за Росенец и герберуги,които не могат да му простят,че не се гушна с тях.Айде и едните и другите у лево.Вашата песен вече е изпята.

35

Анонимен

преди 1 година

Ицо, парламента трябва да го гледаш от жълтите павета, не ти е мястото там

34

Анонимен

преди 1 година

Христо,мотивирайте избирателите си,защото 60 % не вярват на никой и не гласуват.И тогава търсете съгласие вътре в парламента,но не с крадците,които ни доведоха до тук.Това няма да ви го простим.

33

Прав си

преди 1 година

Така е. От кого, знаеш ли? От вас! Умните и красиви!

32

Анонимен

преди 1 година

че суспендираме еврото ми се види

31

...

преди 1 година

евала клюн за пореден път откри топлата вода и си ти тече депутетската и нексовската и капиталната субсидийка да глупословиш

30

Анонимен

преди 1 година

И чия е нивата за това, ако не на партиите? Те не искат да се разберат за кабинет, но президента им е виновен. Съберете мнозинство и няма да има служебен кабинет.

29

Анонимен

преди 1 година

Парламента е пълен с турци, руски агенти и хора освидетелствани с бавно умствено развитие. И всички са там за да крадат. Не ни трябва такава парламентарна република. Не ни трябва и президент-военен, агент на КГБ.

28

Анонимен

преди 1 година

Ице- ползваш термини дето не ги разбираш ама и троляците ти идея си нямат идея за тях!!!!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Ристю,събирай си грантоядите и марш от парламента.Освен да клепате държавата си,за нищо друго не ставате.Роденият да пълзи,никога няма да лети.Прокълнати сте от българския народ,защото сте отцеругатели,грантояди,слуги на олигархията,изпълнители на чужди интереси и некадърници.

26

Майора

преди 1 година

Абе Ристьо къде видя че държавата е суспендирана? И за какво мнозинство говориш след като вие можехте да направите всичко , но благодарение на безпринципната коалиция доведохте страната до фалит , неизгодни сделки , афери след афери , големи субсидии от олигархията която ви доведе на власт и закрихте спец звената да не го разследват! А за искането ви за главнияр прокурор е слабо юридически издържано и противоконституционно и подадено от

25

Анонимен

преди 1 година

ТЕРОРИСТЬО ЩО НЕ СИ В ЗАТВОРА ??? ОЩЕ ЛИ СИ ЧАТИШ С ЛИДЕРА НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ТВОЙТАМАМА МРАВОЯДНА ???

24

много учил

преди 1 година

Суспе... кво каза?