157

Анонимен

преди 1 година

През цялото време на служба от привличането му от самото начало за участие в СВО съответно по военната му специалност сапьор управлението командващи СВО по лините на настъпление с местата на позициите на подразделенията военно армейски,въобще ако са били армейски съответстващи и включващи специалности от определени родове и видове войски специализирани подразделения,отделения,взводове,роти,батальони и др. ни за ден не са се му предоставили дейност относно специалноста му според назначението му.

156

Анонимен

преди 1 година

Не знам тази какво е казал и дали е вярно, но знам, че гледах клипове как укрофашистите разстрелват пленени, легнали на земята.

155

Сергей

преди 1 година

Руснаците има какво да учат от украинците.Не прочетох за запалване на живи военнопленници ,за групово кастриране както беше заповядъл един дирекрор на болница а относно кръвозагуба украинците прострелваха в крака всеки пленник при слизане от камиона и оставени да умрат ....списъка е дълъг.Има гадости от двете страни ,но украинците ооределено са фаворити.

154

Европейски джендър

преди 1 година

И аз се извинявам за лъжите де то ги бълвате 😎😂

153

Дракон

преди 1 година

Цяла Европа гледа как България чака да свърши войната за да избере съответно насоченото правителство!?! Само че България вече е почти във война заради емигрантите. Германия е абсолютно претоварена, новодошлите живеят вече на палатки, няма достатъчно лекари, учители и средства. Неонацистки групи се опитват да палят палатките, циркът е пълен. Ако някой се опитва да краде или има други противообществени прояви го чакат затвор и тежки присъди. В момента вече никой на никого басма не цепи.

152

Рамбо

преди 1 година

Тези дето толкова са се загрижили за украйна да взимат раниците да бягат да воюват зеленски с удоволствие ги чака може да им даде по 3 000 долара на месеца евентуално ако уживеят

151

И само да ви кажа

преди 1 година

Една приятелка се прибера преди два-три дена от москва не знам в каква криза се руснаците но са обединени единни дружелюбни магазините са пълни с качествени стоки а тука пишат за някакво разпадане на русия и тем подобни глупости отидете до русия разгледайте и тогава говорете и пишете глупости

150

Ерджолан-талибан

преди 1 година

Хвала на Русия!

149

Байдън Джо байдън

преди 1 година

Идва някой и почва да пиша статия еди кой си каза така вселенски каза иначе командоването на весело каза не знам си какво е еди какъв си дезертьор каза не знам си какво *** как ви казват тия работи по телефона ли на живо ли вие да не ходите като фондерлайн по три пъти в седмица до киев тая пропаганда за мало умници айде стига толкова

148

Да

преди 1 година

Това е действителността разбира се ако статията е поръчана от кирил петков и сие появи се изневиделица незнайния воин дезертьор и какво каза че ние не виждаме какво става с пленените руски войници и с руско говорящото население в украйна и между другото днеска пак спряха руския първи канал защо ли

147

Анонимен

преди 1 година

До Ббб брей щото видиш ли украинците с пленниците се държат културно,а тия гладните и босите дето са по хавайски ризки посред зима сега почнаха да тупат украинците наляво и на дясно.

146

Teo

преди 1 година

Ток, душене ... тоя да не говори за Гуантанамо?!? Както и да е! Разбирам го, мое би и аз щях да направя така. Хората се превръщат в животни, губят човешкото. А той е успял да го съхрани. Статията си казва - и от двете страни е така. Това е война full contact. Не е само от едната страна ракети срещу козари и бедуини. Да не си на мястото на пленниците. Въпреки, че поне те оцеляват. Много от момчетата в окопите - не!

145

Гражданин

преди 1 година

Това е дейаствителността в Украйна,но много заслепени русофили до мозъка на костите си не могат да отделят истината от злостната фалшива пропаганда на целия администрати вен руски апарат -това извикава само ненавист,злоба и отвращение към съвременна дикта торскка Русия и всичко руско !!! Отврат !

144

Тато

преди 1 година

Видите ли BBC, THE SUN и други английски медии - въобще не губете време да четете! Англичаните избълваха всичката помия , която можеше да се избълва за тия 11 месеца война.

143

Ббб

преди 1 година

,,Велика Русия", която дори не може да храни войниците си.......За зверствата на русите съм чувал лично от баба ми, и вярвам че казаното от полковника е истина.

142

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Песков предупреди, че Русия ще използва по-добре своя потенциал в отговор на ескалацията на войната от Запада.

141

Анонимен

преди 1 година

Тиранинът каза: Ние не изпращаме нашите танкове до техните граници, но имаме средствата да отговорим и това няма да приключи с използването на бронирани превозни средства, всеки трябва да разбере това. Съвременната война с Русия ще бъде напълно различна.Путин също така изглежда насочи заплаха към САЩ, като настоя, че Русия има приятели по целия свят, включително на американския континент

140

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-дълго продължи тази война, толкова по-вреоятно е РФ да се разпадне или най -малкото да попадне в много голяма политическа, икономоческа и всякаква криза, от която няма да може да се измъкне с десетилетия.

139

Факт

преди 1 година

Клевети и лъжи,това трябва да е логото на този сайт.

138

Колоколчик

преди 1 година

Мдаааа! Самогонът не прощава на никого! Има и умни хора в Раша , но никой не ги слуша. Миризливият ботуш люска самогона и не се интересува къде ще го пратят и какво ще прави. Ужасно е да си мислим , че целия руски народ е подивял толкова, че да избива батята си !