43

Алекс

преди 1 година

Сори,Михалев,но мандат се дава на партии с повече депутати.Избирателят така е решил.Не търси вината в Президента.

42

Анонимен

преди 1 година

Сега вече като няма сте в парламента може се запишите в някоя Окрайнска чета и да борите лошия Путин директно на фронта.

41

Анонимен

преди 1 година

много му пука на михаля той не е работил никога не е бил безработен

40

Анонимен

преди 1 година

михаля вика здравната осигуровка за безработни двойно

39

Анонимен

преди 1 година

Ще правим избори след избори, докато негласуващите не отидат да гласуват. Заради негласуващите сме в политическа криза над година и половина.

38

Анонимен

преди 1 година

Истината е друга - депутатите умишлено изпратиха държавата към избори.

37

Анонимен

преди 1 година

Михалев хубаво си пееше, когато беше млад и хубав. Сега е дебел и запуснат чичка, но и няма качества да се занимава с политика. Все едно директно идва от митинг на СДС от 1990 година, същите незрели глупотевини дрънка, без никакво развитие през последните 30 години. Служебното правителство е задължение на президента. Той не е виновен, че няма стабилно мнозинство в НС, което да излъчи правителство.

36

Румбата

преди 1 година

Михалев, от днес си уволнен! Марш от тука!

35

Анонимен

преди 1 година

"Назначаването на новия служебен кабинет за мен е поредното доказателство, че държавата се управлява от служебен кабинет..." - Трагедия. Това е умственият капацитет на повечето депутати. Е, как да има редовен кабинет тогава?

34

Анонимен

преди 1 година

Държавата повече от две години се управлява от един ушат индивид(радев)който е коленичил пред своите господари-червената олигархия!

33

Анонимен

преди 1 година

Свърши седенето на стол и евтини кюфтета, за певец вече не става. Мъка и рев :)

32

Анонимен

преди 1 година

Ние умишленл трябва да го изпратим вкъщи-на село.

31

Анонимен

преди 1 година

С какво ще преживява сега това пораснало момченце.

30

Анонимен

преди 1 година

Въз-Обновена : ''Тиквите и кратуните , напуснаха НС "!

29

Анонимен

преди 1 година

Михалев , Президента работи по КОНСТИТУЦИЯ , затова ли е големият ТИ рев , че няма за какво друго да го плюете ?

28

Аз

преди 1 година

На тоя бездарен певач, както и на цялата им файтон партийка "Продай България", все Радев им е виновен! Защо един път не потърсихте вината във вашата си градина бре Михалев? С тези не щете, с другите не щете, обаче мандата трябвало да дойде при вас. Хах и резултата щеше да е точно същия Стоянчо, нови предсрочни избори!

27

Христфор Минев

преди 1 година

Най-големите щети на държавата нанесе Радев през последните две години. Изгубено време. Дано един ден си получи заслуженото наказание.Вреден политик.

26

Shark

преди 1 година

Да бе, Радев прати държавата на избори. А вие защо не направихте някакви компромиси и да съставите правителство, а! Радев ли ви караше да се правите на интересни и да поставяте разни непреодолими червени линии - ала -бала тростооотиии- и да не можете да си превъзмогнете егото за компромиси. Не Радев, вие, 240 некадъървника, претихте държавата на избори. Ясно ли ти е нереализиран певецо!

25

Бонго Бонго

преди 1 година

Мнението ми за Радев е ясно. Но в случая не зависеше от него.Ако беше дал мандата на ДБ щяха да управляват с Герб и щяхте да казвате Радев е от Герб. Бойко знаеше, че като каже, че е готов с ДБ да управлява, Радев ще настръхне и даде на БСП. Но Радев отслаби БСП , затова получи ресто.Сега Радев да се готви за тоталният крах на фалшивите машини и за съд. Гешев е на ход

24

перко

преди 1 година

до Перниканец:Абсолютно съм съгласен с теб. Колкото беше певец толкова е и политик. Още есента след изборите беше ясно, че няма да има кабинет. Сега се надяваткато се обединят с ПП ще сапърва политическа сила, но няма да им се получи. Жалкото е че ни очакват още едни избори, но не не могат да проумеят, че без ГЕРБ или ДПС кабинети няма да има!