15

Петър

преди 1 година

То как да е друго като в политиката ни се изявяват безполезни хора като тези от Демократична България!

14

Ами ще бе гном

преди 1 година

Ами ще продължава да буксува. Но при буксувани се затъва, а ние вече сме затънали до уши заради такива като вас. Не се спряхте с чеврените линии и разделението на обществото. Трябваше една бомба да ви тресне всичките 240, една да тресне и съединителя и да търсим нещо да започнем на чисто.

13

от село

преди 1 година

Докато в полога се мътят запъртъци като този, пилци няма да се излюпят .

12

КлубДондуков53

преди 1 година

Да се смееш ли, да плачеш ли? Две народни събрания тези от ДБ нищо не свършиха, а преди, докато се наричаха реформатори крепяха Бойко на власт, а той им се отблагодаряваше с постове и проекти за техни НПО. Само говорят за реформи, а на гласуванията ги няма. Трябваше да се изберат членове на КС, ВСС, председателя на КЕВР, на БНБ и още куп други важни за държавата длъжности, които са с изтекли мандати и трябва да се изберат от НС. Защо не ги избраха? Не могат да се разберат кой да вкара свои хора.

11

Ганди

преди 1 година

Продължава да боксува българската парламентарна република:)С такива като тебе,лодкаря,комуниста Рашков с 25 те имота,Руди гела фурнаджийската лопата,баджанаците с любовницата, Наско напушения,Асенчо с розовите прашки ТОЛКОЗ.Банкя му виновна

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък дърт корумпиран комунист, какво е решил да се изказва

9

Фики

преди 1 година

Много ясно, че ще боксува. Докато *** като Атанасов и нему подобните дървени глави са в парламента нищо добро не може да се случи. Просто си вземат заплатките и нищо не правят.

8

Анонимен

преди 1 година

Де да им пречеше само избирателната система! Други са причините.

7

Анонимен

преди 1 година

Естествено че ще буксува с тая скапана избирателна система. Мажоритарен вот нищо друго

6

Беро

преди 1 година

Ако всички българи излезем на улицата, така ще забуксувате че ще се скриете не в Дубай или Белград, а в горите на Сърбия.

5

Анонимен

преди 1 година

Буксува, защото не можете с христо иванов да натрапите това, което ви е поръчано.Вече се чудя дали не сте водещите в сутрешните блокове.Пълен ... другите му пречат, досадни небългари!

4

Анонимен

преди 1 година

Каква демокрация намерихте във военнатаФатмашка нацистка диктатура и в олигархичната парламентарна власт? Демокрация е съвсем друго нещо, пряка власт на народа, без народни представители иФатмаци диктатори.

3

Анонимен

преди 1 година

този парламент беше пълен с от противни по-противни мутри.

2

Много е смешен

преди 1 година

Гнома като се гушка с минджеф на трибунката, пипат си ръцете, само дето не се разцелуваха...Грозна картинка,баце! Евроценности,сър!

1

Анонимен

преди 1 година

Их, Атанасов, де да можеше ти да диктуваш дневния ред, ама не можеш, не ставаш. Само се пенявиш по тв студията.