27

Анонимен

преди 1 година

На всичките ОБЛАГИ и ПАРИ които Ви се дават за да си пробутвате поръчковите соц.проучвания и изследвания им давате тройка , значи обективно са си за ИЗКЛЮЧВАНЕ поради ИДИОТИЗЪМ и ПРОСТОТИЯ ! Та те половината ни политици са с манталитет на склададжии и магазинери от времето на СОЦ-а и като речник и като сметкаджийство ! В една РАЗВИТА и ЦИВИЛИЗОВАНА държава такива не могат да станат и контрольори в градския транспорт , ама Вие откъде ще ги знаете тези работи , нали гледате какво има в плика !

26

Анонимен

преди 1 година

Каква тройка бе,тези баннддюги не заслужават и нула с десет минуса!Само бесссилото ще даде реална оценка за техните престъпления!!!

25

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

Тройка ли? ТИЯ И ДВЕ НА РЕЛСИ (2=) НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!

24

Анонимен

преди 1 година

Оценка 3 с два минуса е реалистична за работата (ха, ха,ха каква ирония) на парламента в България. Тези, които се изписваха депутати се занимаваха само с личното си его и интереси, нищо свързано с интереса на българите и България не ги впечатли.

23

абв

преди 1 година

Причината е, че Гоце се крие в някое даскало пак и се прави, че преподава хаха история?, и се опитва да усвоява петрол през абв, за да не го смъмрят даскалките, но така вика арабите, ето това е много орегинално, наистина, понеже ти твърдиш, че и руснаците имат петрол, обаче непрекъснато официално прекъсваш отношения с руските компании, а неофициално крадеш с украинците газ и петрол

22

абв

преди 1 година

Въобще идеята да се усвоява петрол през азбуката е много странна идея, понеже е предимно арабска, и аз тези движения на мисълта на Гоце и гоцевистите не ги разбирам, понеже арабите са "мирни и добронамерени народи", особено, а даже и помежду си

21

абв

преди 1 година

а пък АБВ щели да се занимават с петрола? И алеф бет, пък с тях, докато не дойдат арабите и после ББ явно трябва да се развика, понеже това е много нагло като идея

20

Анонимен

преди 1 година

Тройка им е много, като нищо не свършиха повече от двойка не може да им се пише.

19

Анонимен

преди 1 година

С тройка се взема изпит, дори се завършва. Тези да не би да завършиха, че им пишете тройка.

18

shame on you

преди 1 година

Тоест, шведски тройки от двойници на политици и политолози, ама това е наистина некултурно, и при това пуснати в Народното събрание и с чужди имена?

17

Анонимен

преди 1 година

Правят само швецки тропйки в НС.

16

shame on you

преди 1 година

Писали са им 3-ки, понеже някои от тях се върнаха с депортираните самолети и за да не се занимават с връщания и поправки повече :) Нали са двойници на известни политици и политолози, даже някои от тях са се кръстили като тях, за по-лесно, но в чужбина не им вярват много явно

15

Анонимен

преди 1 година

На какво основание му пишат 3? Едва успяха да си изберат и председател на НС, с кански мъки беше. Подхвърляха си мандатите на президента, не успяха да сформират правителство. Не свършиха нищо. Каква тройка, чиста двойка си е.

14

Анонимен

преди 1 година

Да връщат заплатите, защото нищо не свършиха.

13

Ха ха ха

преди 1 година

Няма тройка. На поправителен са, значи си е чисто цъфе.

12

Анонимен

преди 1 година

Юли Москов е писал 6 на ГЕРП.

11

Подарък от БОГ

преди 1 година

За да се разбере аз трябва ли да живея или не , значи най нормалният начин е да ми бъде дадено 1 хапче, става въпрос за онова хапче, което когато човек го изпие, значи или ще получи топче на главата или ще се разтрепери и ще умре !Хора , които са намеквали че аз съм КОФТИ ЧОВЕК , значи те нарочно така са направили за да бъда аз желан точно никъде ! На много хора са стъжнили животите !

10

Анонимен

преди 1 година

Шом се распада значи е много слаб даже под Слаб 2 минус. Некадърници и предатели са само.

9

Милионер

преди 1 година

Политолозите и социолозите никой не ги пита. Те си говорят сами. Задават си въпроси и си им отговарят. Както и политическите лидери на многото български партии. Така се получават дипломи от българските унивеситети. А пък после, хорлата се чудят защо си харесвам СТОЙНЕТО. В изпълнение на г-жа БОТЕВА.

8

Тошо

преди 1 година

Вие им пишете 3, ама те се разписват на 6, каква е логиката!?Кога ще тръгнем напред ли.....ами когато между тези две оценки има равенство!