96

VladTepes

преди 1 година

Русия има дълбоки демократични традиции още от времето на бащата на руската демокрация дядо Иван, неправилно наречен Грозни.

95

Анонимен

преди 1 година

Разбира се , Тайланд е най-добър за сравнение относно демокрацията. Там тя процъфтява , там всичко процъфтява , но най-много процъфтяват розичките между седалищните им бузи на всичките безброй полове ...

94

Анонимен

преди 1 година

Ако демокрацията в Русия е като нашата , по-добре въобще да я няма , не да се е сринала . Щото нашето (а и целия ЕС по подобие на ФАЩ) си е чиста диктатура , маскирана под това благо наименование . Но пък, важното е ,че има банани ...

93

Анонимен

преди 1 година

панславянски знамена и мечки медец нема трябват пчелички да се движат

92

333

преди 1 година

... A как е демокрацията в ЕС и България? Щом почнахме да забраняваме телевизии.

91

Крети

преди 1 година

демокрация в западна европа нямаш вакса Уволняват те, доктор си и казваш истината уволняват те. Казваш истината Нацист си. Това ли ви е ДЕМОКРАЦИЯТА

90

Анонимен

преди 1 година

Мислещи Роботи ще им трябват в Русия скоро. От 1991, в 2000, в 2014, след 24 февруари 2022 и след 21 септември 2022 над 10 милиона руски специалисти напуснаха Руската Федерация. Нация не се поддържа от роби, а от свободомислещи личности.

89

...........

преди 1 година

Какво значи ,,Демокрация" ,ако е като нашата ,не мерси не я искаме! Ето част от заглавията от днес.бг-,,Шестокласници пишат във фейса къде да пласират дрога", ,,Изсякоха дървета в Борисовата градина",,Хасково измести по бедност Видин" и т.н.Демокрация обвита във фалшив популизъм това е

88

Диктатор крация

преди 1 година

Русия от Феодализъм премина в КаГеБейски Лагерен Болшевизъм с Червен Терор и Два Гладомора. А от 2000г. КаГеБейски Диктатор и от 2022 започна да превзема Източна Европа.

87

Аз

преди 1 година

Демокрацията в САЩ е паднала най-много! Фалшиви избори,корумпиран президент,който им потъпква конституцията. Задържани хора без процес. Пропадат стремглаво.

86

Крясък от площада

преди 1 година

Днес се навършват 80 години от решителната битка при Сталинград,която полага основите за обрат във Втората световна война.И тъй като никъде днес в "демократична Европа" не се споменава за това победонодно събитие в руската и съвременната история,напомням на Шойгу, че е дошъл решителния час да напомни за това:И да предприемат най-сетне решителната крачка, за освобождаването на Европа от настоящите и неонацистки ръководители, с нанасянето на решителен и безпощаден ракетен удар по Киев !

85

През ноща

преди 1 година

е тъмно, а водата е мокра

84

Анонимен

преди 1 година

В Тайланд търпи разцвет на сифилис и ковид.

83

Анонимен

преди 1 година

Поръчкови статии поръчкови рейтинги ауу колко сме демократични хахахаха

82

Анонимен

преди 1 година

Шизофрениккът се преместил тук гледам. НПО "институт за изследване на демокрацията" как ли беше създадено? Не беше ли след като Костов разби вратата на парламента. В сащ тези като нахлуха в капитолия ги съдят. Нещо не им хареса на лобитата демокрацията като почука в америка :))

81

Хааха

преди 1 година

Е то пък в Русия КОГА е имало демокрация ???!!!!???

80

ОФчу

преди 1 година

Зависи от гледната точка и перспективата от която наблюдаваме "Картината"! По същество, Демокрацията изчезна още кога ни Пуснаха Ковида с всичките му "прелести", един вид "пробен камък"!!! Свърши съ тя дами и г-да, Демокрацията умря, но ние още го не знаем! -))))

79

Анонимен

преди 1 година

САЩ е най-голямият клиент на руски петрол от Индия , за месец декември !!!За Запада , санкции .

78

Анонимен

преди 1 година

Какво да кажем за Йемен , Сирия , Косово ...?

77

НЕРАЗБРАЛ

преди 1 година

На кое място по "демокрация" е държавата, в която всеки ден има МАСОВИ стрелби по улици, молове, училища и стадиони, и в която полицията УБИВА задържани граждани? Кога смятат да се впечатлят от този факт организации като: ЕС, ООН, Хелзинкски комитет, западните медии, мрежата на Сорос, Икономическия форум в Давос и т.н. и т.н. КОГА???