149

Нда

преди 1 година

От пет години разсипват розоберът разни мафиоти и правителства ,вие ревете че ще ви приравняват с производството на белина?!Няма вече кой да ви работи за жълти стотинки а вие да пълните гуши!

148

Анонимен

преди 1 година

Продадоха Златната мина в Челопеч ,а сега и течното ни злато.Но от утре нашите разпуснати депутати , ще започнат обиколки в телевизиите за да ни убедят да гласуваме за тях и те да защитават интересите на народа !

147

Анонимен

преди 1 година

Канабиса не е вредна за здравето субстанция, а розовото масло. Аааабееее що не ви е....... м....... и европейски гении с гении.

146

Анонимен

преди 1 година

155 До 151 Това означава също, че ще им се ускъпи производството, че ще трябват инвестиции, за да се покрият новите изисквания. Важно е и защо етиричните масла са на мушка.

145

151

преди 1 година

Няма общо. Просто едно скандално заглавийце и понеже 95% от контингентът няма да прочете статията или ако я прочете - няма да я разбере, ще се пеняват срещу лошия ЕС, дето ни спря розовото масло. Клети, та клети.

144

Един селянин

преди 1 година

Когато всички бяхме в зоната на Съветското влияние, за 45 год.и то след ВСВойна, Б-я от една изостанала селска страна, се превърна в 27 икономика в света, построи много заводи и изнасяше продукция, селското стопанство задоволяваше 100% нуждите на народа и оставаше много за износ, а населението достигна 9 милиона, нямаше гладуващи и имахме едно от най-доброто образование и здравна помощт в света. Сега станахме ,,евроатлантици"..и нищо от това не остана..само за 33 год!. ТОВА СА ФАКТИТЕ!

143

Анонимен

преди 1 година

Бавно и много методично, уж за общото благо, в България всичко се разсипва...

142

!!!

преди 1 година

Не разбрах какво е общото между "контрол" и "забрана".Това, че искат да контролират нещо, по никакъв начин не значи, че искат да го забранят.Просто ще наложат стандарти на които да отговаря. Това не е лошо за добрите производители. Проблем е за ментетата.

141

Bormann

преди 1 година

Около 400мл Долара са приходите на България от РМ на година. Но да не забравяме, че България произвежда 85% от световния добив на РМ така, че лобистите във фармацевтичната и козметична индустрия да се заемат с проблема.

140

Долу ЕС

преди 1 година

искам един евроатлантик да ми каже един проблем който ЕС или ЕК да са решили на България за 17 г членство! защото списъка със създадени проблеми расте главоломно, обратно пропорционално на населението. Закриха два блока, др два не открихме, ЮП йок, стана турски, сега тецовете, транспортните фирми с прибирането на камиони, качиха македонците на главите ни, Нефтохима е на издихания, сега маслото, мога да изброявам цял ден!

139

ПроСоТо

преди 1 година

майтапи!...Та ЕК е "вдигнала мерника на цяла Бългория !...

138

Евро-Атлантик

преди 1 година

Е разбира се че може да произвежда всичко това което другите нямат ....ама да го изнасят да бъде консумирано от напредналите народи !

137

Евро-Атлантик

преди 1 година

Трябва да се забрани и производството на кисело мляко ......трябва да се внася от чужбина палмови масла и нишестета ! Българското кисело мляко и то е химично !

136

Анонимен

преди 1 година

Че то едното розово масло остана на България. И не е вярно, че не се цени и ползва в съврменната козметика. Химическите заместители не могат да се сравняват с истинското масло. Франция и Турция, разбира се, са големи производители и това ще е битка за пазари. Те дали ще се откажат от производство?

135

Pepe

преди 1 година

Пак мътят главите на глу-пaците, така наречените от техния професор 80%. Населението на територията кълве, както винаги на гола кука? Народе!!!! Нали щяха да ви забраняват шкембeтo и нямаше да има криви краставици, нали норвежците щяха да ви вземат децата??? Някакъв кмет пробутва претопени русофилистични манджи, срещу 5 сребърника!

134

честит празник

преди 1 година

предлагам : ЛБГТ да им е честит празника , да бъде поставено наравно с розовото ни масло , щом ще забраняват розовото масло е редно и тия дето ползват ароматозирани лубриканти така де възелинчета да бъдат поставени под много специален надзор

133

Тия

преди 1 година

от ЕК що не забранят себе си накрая. Може спокойно да бъдат класифицирани като болни от идиотизъм.

132

A

преди 1 година

До Анонимен 128Е затова ще ни изтребят. При украинци и руснаци с война, а такива като нас - чрез задушаване.

131

A

преди 1 година

До Марсел Попов 141Марселчо, не знаеш ли че не се печели хляб и пари само с парфюмерийни заводи, за тези заводи е необходима суровина, всеки произвежда това, за което има възможност и печели. Но ЕСС е решила да задуши всякакво производство в Б-я и да я предостави за буфер за бежанци. Знаеш ли защо се води война в Украйна? Ако отговорът ти е, че лъжедемократите им пука за украинския народ - дълбоко се лъжеш. Войната е за суровини- паладий и др.

130

Марсел Попов

преди 1 година

До Анонимен Ахахахаха, Франция ви била конкурент и затова ви спирали гръняcaлoто масло! Абе Бaйoooy, я ми кажи вие каква световноизвестна козметика произвеждате точно че нещо не се сещам ?