43

До Vaav

преди 1 година

Да разбирам ли че си против еврозоната защото така ще трябва да подкрепяме `закъсали` държави като Италия (част от Г7) , Испания и Портаугалия . А ние като една водеща икономика е малко вероятно страни като Германия и Франция да трябва да подкрепят нас ????

42

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази шизофрения - заради валутният борд левът бил от най стабилните валути , ами нали точно с еврото сме вързани . Защо не поиска да отмени борда и да види колко точно стабилна валута е левът ?!? Полследният период когато сме имали самостоятелна монетарна политика е бил при Жан виденов ,т.ч. аз нямам проблем паричната ни политика да се определя от хора които разбират какво правят - даже по добре да е така от колкото от българин на който не му знаеш зависимостите

41

Анонимен

преди 1 година

Добре ,Костадинов е копейка а Борисов ,Иванов ,Янев ,Петков са долар а Мустафа е турска лира .Позоррррр

40

Анонимен

преди 1 година

Копейкин го разбирам , лансира разни абсурдни твърдения , но той толкос си може. Нохората които гласуват за него не ги разбирам какво си мислят . Нали точно заради борда сме така или иначе вързани с еврото ,заради борда нямаме самостоятелна парична политика ( ако сме в еврозоната поне ще имаме някакъв глас при вземане на решенията относно монетарната политика ) , сега на практика все едно сме в еврозоната , но не се ползваме от по добрия кредитен рейтинг ако официално минем на евро

39

Варненски

преди 1 година

Коце платеното, не иска еврото защото левът бил стабилен заради валутният борд. А левът е вързан еврото, заради валутният борд. Тоя или е много неумен или съзнателно обижда хората.

38

Алекс

преди 1 година

Четейки коментарите разбирам следното: Българите са специалисти по финанси, валутни бордове, войни, енергетика, световна политика. Учудващо с толкова умни и разбиращи от всичко хора, сме най-бедната страна в Европа която всеки инвеститор заобикаля?

37

антикопейкин

преди 1 година

Копейкин, Защо не млъкнеш и спри да лъжеш. Ама как, нали ти плаща мутофанова? Добре, лъжи ,но по умно ! Недей да твърдиш, че лв. е стабилен ,защото само да се откъснем от борда и сме фалирали. Нали помниш Виденов! Недей да твърдиш, че ще плащаме чужди дългове, защото помним голямата криза в Гърция,при която дори в разгара на кризата им дадоха по 1000 евро за нова година за всички гърци. Навремето твоя идол тиквата каза--ако не слушаме , ще станем като в Гърция--Народът отвърна--де,късмет!

36

Анонимен

преди 1 година

Те ако можеха биха ни рестартирали политически до 89-та и после с 200 към Копейкоснабдителите.

35

НОМЕР2

преди 1 година

България ще бъде по-добра за живеене, ако тези153000 изчезнат! ТЕЗИ АЙДИОТИ СА 2% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО! По-добре без тях!

34

Анонимен

преди 1 година

Заради борда с еврото сме стабилна валута, ама еврото не е стабилна валута - кипейкина логика

33

Допитване

преди 1 година

Гласувайте с палец нагоре ако сте за приемането на еврото и с палец надолу ако сте против

32

Vaav

преди 1 година

До #34:Когато си в Еврозоната трябва да изкупуваш държавни облигации и да подкрепяш закъсали икономиките от Еврозоната независимо дали искаш или не. Една супер задлъжняла Италия изобщо няма да е изненада да има нужда от помощ съвесем скоро. На подобно дередже са и Гърция, Испания и Португалия, които са с много големи бюдженти дефицити.

31

Анонимен

преди 1 година

Хърватите гризнаха дървото с приемането на еврото. Сега се вайкат и викат боже какво направихме..

30

Анонимен

преди 1 година

хахаха България щяла да спасява Германия или някоя държава ако закъса ако приемем еврото. И на копейките не им е лесно.

29

цц

преди 1 година

Като излезем от ЕС и махнем валутния борд еврото ще стане 4 лева , тогава къде ще се крият ти патриоти не знам

28

Анонимен

преди 1 година

Много хора са против Еврото, но ... самия факт, че този национален предател събира подписите, отвращава хората.

27

Точен

преди 1 година

Обедняването след приемането на еврото няма да е ЕДНОКРАТНО, а ще е ЕЖЕМЕСЕЧНО. Заплатите нищога няма да стигнат инфлацията и всеки месец ще плащате в магазини или БАНКИ разликата от поскъпването и доходите си. Честито ежемесечно 15-20 % обедняване при приемане на еврото. А Хампарцумян няма да ви плати разликата.

26

Анонимен

преди 1 година

Във всяко учреждение,фирма или казарма се намира и по някой некадърник. Но когато във властта,и то върховната,се втурнат цяло ято от ненормалници,става лошо ,и за народа и за държавата. А тоя стои над всички тях,но като се срути пирамидата да му е здрава.......

25

Българин

преди 1 година

Поредният безработен иска нещо. Нямам нищо лично против него и партията му. Все пак, 20 европейски държави използват тази валута. Техните лидери и политици не са по-прости от Костадинов. А пък си мисля, че и са по-богати от него.

24

Анонимен

преди 1 година

Празнодумия около изборите.Април като минат ще ни кажат вежливо, че не сме за еврозоната, защото за разлика от Хампарцумян и Костов в ЕС имат и критерий за инфлация.