19

Анонимен

преди 1 година

Ебола - хайде потърси в интернет как определят смъртност от Ебола и защо взимат изключителни мерки при появата на огнище от ебола. Смъртността има много измерения, а не само на глава от населението.

18

До 22

преди 1 година

Приятелю, смъртността се смята на глава от населението. По същия принцип се обявява и епидемия. На теб ти е станал мозъкът на супа от бустерите. Няма смисъл да ти се обясняава. Спи си дълбокия зимен сън и се успокоявай, че не си се прецакал.

17

Анонимен

преди 1 година

За Япония и България. В Япония казваш 60000 новозаразени и 300 починали, което е половин процент от заразените. В България 60 новозаразени и 3 починали, което е 5% . Излиза, че в България умират 10 пъти по-голям процент от заразените. Да не би защото там са повече ваксинирани ..

16

Анонимен

преди 1 година

Още 3 жертви на антиваксърската пропаганда.

15

Анонимен

преди 1 година

Да попитам, къде е вълната от 5000 души на ден през януари, която пророкуваха изтъкнати ваксъри? Идва ли вече, че януари си замина?

14

Анонимен

преди 1 година

Мда, в България 60, в Япония 60 000 заразени. В България 3, в Япония 300 починали. Ама са ваксинирани там.

13

Анонимен

преди 1 година

В Япония до ваксинацията почти няма заразени с много 2-3 периода с не много заразявания. Но след като се ваксинираха там вече една година има нестихваща епидемия. Починалите се увеличават всеки ден.

12

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Кой вярва още в тази измислена стъкмистика! И децата вече разбраха че всичко е лъжа! Пророк баба Раче, нещо не им се сбъдна предсказанието че ще станем Ковид гето...

11

Анонимен

преди 1 година

А пък от тримата починали, всички във възрастовата група 80-89, един тройно набоден по всички правила на СЗО с Пфайзер.

10

Анонимен

преди 1 година

Трима починали, трима неваксинирани постъпили в интензивното.

9

Галин Костов

преди 1 година

Напротив! Празникът е ваш! В Нова Зеландия ЛГТБ общността протестира в подкрепа на Джасинда Ардърн и срещу антиваксърите. Всички до един бяха оборудвани с маски, защото много добре знаят че маската пази от грип, СПИН и маймyнcка шарка. Така са им казали Бил Гейтс и СЗО. ЛГТБ хората нарекоха антиваксърите фашисти и екстремисти. Всичко това е документирано и излъчено в международния информационен обмен. И на други места ЛГТБ-тата се включиха в контрапротести на протести срещу Ковид мерките.

8

Анонимен

преди 1 година

честитя днешния празник на всички антиваксъри и антимаскъри

7

Анонимен

преди 1 година

Вие се смеете ама диктатора с черната униформа, инсталиран от банкянския бос, за десет заразени затвори цялата държавата, съсипа дребния и средния бизнес и изкърти пейките с нечувана ярост. За 60 заразени сигурно щеше да ни пуска навън за по един час с СМС на цена 10 евро като в Гърция.

6

Я си...ЕПМ

преди 1 година

Новозаразени с настинка? За пръв път се случва такава невиждана ярост в човешката история. Да изкъртим всички пейки в парковете!

5

Мутафчийски

преди 1 година

Как така само трима? По мое време мряxа по сто на ден! Ей, не ставаме това българите! Можехме да бъдем поне в нещо първи в света, но вие не пожелахте да се набодете и изпортихте работата!

4

Анонимен

преди 1 година

Аууу, скоро ще има 3 заразени-3 загинали във фалшивата статистика! Муахахахаха!

3

Анонимен

преди 1 година

Още ли вервате ???

2

Боци-боц

преди 1 година

Бля-бляяяя. Гледам статистиката в супер набодената Япония и се чувствам "плоскоземец". Все така да съм. Вярващите в "науката" "пращят" от здраве.

1

Черния

преди 1 година

Заразена е на м.... П....