14

No corruption

преди 15 години

Братя стига сме чакали да ни оберат до шушка! Нека се съберем в един форум ако някой ми помогне можем да го направим заедно и да го модерираме!В този форум ще има свобода на словото и печата!Теми засягащи нас и нашите предци!ако има навити да пишят наe-mail: bgpatriot1***abv.bg или skype: bgpatriot1

13

преди 15 години

tozi *** ot snimkata e postaveno litse! toy ne moje da kupi darjavni gori - istinskiyat kopuvach e drug. napravete jurnalistichesko razsledvane! malko si razmardayte jeliranite mozacheta i prouchete fakta, a ne prepisvayte informatsia ot drugi!

12

преди 15 години

КАК ЩЕ ГИ ПОДАРЯВЯ БЕ ПРОСТО РСИ Е ПЛАТИЛ НА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ОТ ДЯСНОТО СОЦИАЛСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ТОЛКОВА

11

скиор

преди 15 години

Айде пък Вие, нали и за скиорите трябва да има разнообразие. Взима няколко декара и прави писти.Само по такъв начин може човек да почива в планината. Ако няма нищо, лифтове ,влекове много хора едва ли биха познавали планината.Естествено трябва да има контрол върху строителството на хотелската база...пример може да е Швейцария, Австрия.Няма лошо , ами тези които палят горите-след тях какво остава?

10

pave

преди 15 години

dobavime fabriki v surbia imnogo ne isplateni zaplati vbulgari9a.kova4ki kaza v predavane 4e niama lohta fabrika aima lohta menidmunt. zatvori galaks oil silistra

9

!!!!

преди 15 години

СПОНСОРА НА АГЕНТ ГОЦЕ!!!???? УРЕДИ ГО И НЕГО - БРАВО!

8

преди 15 години

Човек на БСП и ДПС Партия ЛИДЕР - четвърта колона на тройната коалиция

7

Данчо 63г.

преди 15 години

Момчето е от сой.Баща му,бивш директор-военен радиозавод в Самоков.Той самият-физик лазерни технологии в института по оптика.Нерде физика,нерде курортите-барабар с горите и то в Рила,Института по оптика,завод Сигнал,завода за лазери в Хаджи Димитър.За други не знам.Ашкоолсун кьоопарлар.Хак да ние,като не сме предвидени в пейзажа.

6

оня

преди 15 години

Акционерът в столичната Общинска банка, който успешно ритна от стола на изпълнителен директор Любомир Павлов и удобно се настани там за да има някакво официално препитание, е и виден приватизатор. Изграждането на бизнесимперията на Ковачки започна по време на кабинета Сакскобургготски. Той неудържимо започна да печели една след друга най-вкусни приватизационни сделки.Докато конкурентите му се чудеха как е спестил толкова много от търговията в бакалниците, амбициозният Ковачки купи наред: ВЕЦ-овете "Пасарел" и "Кокаляне" (по-късно препродадени), брикетната фабрика в Гълъбово, ТЕЦ "Марица-Изток 3", "Атомремонт" Козлодуй, Топлофикация - Враца, Портфлот Варна и Бургас, пет мини - Чукурово, Бели брег, Черно море, Балкан 2000 и Открит въгледобив в Перник.Сега без доставяните от Ковачки въглища не могат да работят нито ТЕЦ Бобов доли, нито ТЕЦ Сливен, той се кани да купи и тях.Собственост има и в софийското предприятие "Лазерни и оптични технологии", в завода за на стари автомобилни гуми в Драгоман, във веригата магазини "Европа".

5

iojhnwef

преди 15 години

4 за жалост мисля че отговора на въпроса ти е ясен и той определено не е положителен колкото до 3 не мисля че изказването ти има нужда от кой знае какъв коментар освен че такива хора като теб докараха черноморието ни до това състояние хотелите да са през 2 метра и също такива хора като теб явно искат да направят същото и с планините........ явно никога не си ходил в този така наречен от теб пущинак а и не си вярвай толкова много че Мадона и т.н световно известни личности биха дошли в България да почиват заради лукса на някой хотел

4

преди 15 години

Дали ще се самозесира прокуратурата в този случай ?????????

3

Строител

преди 15 години

е па кво,нема да го дадат на вас или на мене.И това там е пущинак-по добре ли е да има змии и гущери отколкото асфалтови пътища,сгради и съоръжения зимата да идват Мадона,Бил Гейтс или Георге Клуни и други те такива подобни англичани и чуждуземци,а не като другите бедни и на социални помощи анличани-пияндурници.Ако требва и цяла Рила и Пирин да застроят,че е по добре отколкото там да има некви диви гори,храсталаци и други те такива мизерии.

2

преди 15 години

Ковачки е човек на ДПС, държи силен сектор... Що да не му дадат нали?

1

преди 15 години

ми ще подаряват, нали си е тяхно момче и трябва да пълни касите за наближаващите избори