97

ПроСоТо

преди 1 година

До aZ-ът...много си прав!...Имаше един откачалник,отдавна покойник,който с гордост разправяше как е дялкал с брадвата си в една кориийка наблизо тия,които не му харесвали..

96

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са руски ибррици

95

Анонимен

преди 1 година

'' извършвали немските фашисти срещу граждани на Ленинград '' .................................... ако беше МАЛКО ПО-ЗАПОЗНАТ с истинската история, а не с комунистическо-путинската пропаганда, щеше да знаеш, че Сталин съзнателно предава населението на Ленинград, без доставки и без подкрепа, а геноцида срещу поляците и украинците си е съвсем реален, ... гледай по-малко путинска пропаганда, и повече истински историци като например - Марк Солонин, има го в YouTube.

94

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Днес в НС , се гласува напускането на България участието в 2-руски банки и затварянето на всички руски канали по българската телевизия! СЛАВА НА СВОБОДНА УКРАЙНА! УКРАЙНА ПЕРЕМОЖЕТ!

93

Можем без Русия

преди 1 година

Росен Христов: Доставките на газ за 2023 г. са подсигурени, имаме резервирани слотове. Ползата от нова газова връзка България - Сърбия" е голяма. Колкото по-голяма свързаност имаме със съседните страни, толкова по-голяма диверсификация на източници на газ може да имаме и по-голям достъп до европейските държави, каза служебният енергиен министър Росен Христов: Доставките на газ за 2023 г. са подсигурени, имаме резервирани слотове

92

да попитам

преди 1 година

До Анонимен 103: От къде ще вземе 30 000 войничета? От България ли?

91

Гледайте истината

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне.Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

90

Анонимен

преди 1 година

Истината много боли

89

Благодаря

преди 1 година

Благодарен съм на българския парламент за признаването на Гладомора от 1932-1933 г. за геноцид на украинския народ. Тази стъпка отбелязва милиони жертви на Гладомора и възстановява историческата справедливост. Жестът на солидарност на България винаги ще се помни в Украйна. Володимир Зеленски

88

Глупости

преди 1 година

Още след Априлското въстание , цяла Европа застава в защита на Българите и иска от Султана да даде Автономия на българите--затова се свиква и Цариградската конференция на 10.12.1876г. за да се реши отделянето на България от Турция !Русия обаче с помоща на Кайзера , обявява предварително война на Турция , за да изпревари събитията в своя полза и сложи ръка върху Босфора и българската територия под предтекста за "т.н."освобождение"---/..същото , което прави и днес в Украйна.../

87

Радев е демократ

преди 1 година

Комисията за енергийно и водно регулиране одобрява днес цена на природния газ за февруари с 31% по-ниска от утвърдената за януари 2023 г. Синьото гориво ще се продава от "Булгаргаз" на крайните снабдители и на топлофикациите за 124,35 лева/MWh (без акциз и ДДС). Днес президентите на България и Сърбия Румен Радев и Александър Вучич дадоха старт на строежа на газовата връзка между двете страни. Край село Голяновци, Костинбродско, бе положена първата тръба на 170 километровия интерконектор. На българска територия тръбопроводът е 62 км.

86

Лъжа на копейка!

преди 1 година

Истерията за "колосалното" поскъпване в Хърватия след въвеждането на еврото от 1 януари се оказа силно преувеличена. Поне това показва безпристрастната статистика. Цените в най-новия член на еврозоната са се увеличили само с 0.2% спрямо декември, сочат току-що публикувани данни на Евростат. Те са експресна оценка за инфлацията в еврозоната.

85

ПроСоТо

преди 1 година

до моята сянка-МЕНТЕТО "просо" ,което изписука:..-"Аз съм горд гей от Възраждане дори костя копейкин е спал с мен"....Браво,похвално е че се декларираш смободно и откровено /макар че "костя" може да те съди за лъжа /,но защо требеше да проявиш откровението си от ника "просото" ?..."Анонимен" ти са види недостойно ?...Имам прозба,скъпа:..-Ни мъ занимавай повече с айдиотията си !..Става ли?

84

Анонимен

преди 1 година

Тьотката да се ядосва в Москва като не и харесва да си събере партакешите и дамой

83

Анонимен

преди 1 година

Подкрепа за предложението единодушно дадоха ГЕРБ-СДС, "Продължаваме промяната", ДПС и "Демократична България". "Възраждане" и един депутат от "Български възход" гласуваха "против". БСП не присъстваха в залата по време на гласуването.

82

Реалист

преди 1 година

Българските дупедати пак бързат да си подложат *** на запад, както обикновено без пари.

81

Анонимен

преди 1 година

Ръководителят на дипломацията на ЕС Жозеп Борел ще обяви на 3 февруари на срещата на върха ЕС-Украйна в Киев, че мисията на общността възнамерява да обучи не 15 000 украински войници, както първоначално беше планирано, а 30 000. Високопоставен представител на ЕС каза днес пред журналисти в Брюксел: "Ръководителят на дипломацията на ЕС ще обяви нова цел на нашата тренировъчна мисия за Украйна. Както знаете, първоначалната цел беше да обучим 15 000 войници. Ще има нова цел - още 15 000. Така - общо 30 000 войници".

80

Анонимен

преди 1 година

Българска фирма бе санкционирана от САЩ като свързана с глобална мрежа за избягване на санкции, подкрепяща военно-промишления комплекс на Русия. Това стана факт след като Вашингтон обяви, че налага санкции(link is external) на 22 лица и фирми в няколко държави. Именно сред тях е регистрираната през лятото на 2019 г. в София "Ю-СТОУН ЛИМИТЕД" ООД (U-Stone Limited EOOD). Посочено е, че фирмата се занимава с "проучване,

79

според мен

преди 1 година

Голодомор е това което са извършвали немските фашисти срещу мирните граждани на Ленинград по времето на втората световна война!

78

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно има възмездие Руската империя СССР сега РФ ще си плати за всяка жертва на своя режим много смърт много кръв и поробени народи Заливат ни с пропаганда лъжи (откраднаха и нашите исторически архиви )избиха и нашия елит да ни наложат тоталитарния див комунизъм Бог вижда Бог знае истината Бог наказва за смъртните грехове горко ви когато се излее върху вас Божия гняв