117

Анонимен

преди 1 година

Тази лелка не я ли е срам въобще да се показва и да говори наглоста няма граници

116

до анонимчето

преди 1 година

Къв геноцид, бе, х.охльо! Сталин индустриализираше СССР и закупуваше промишлени мощности отвсякъде, след което започваше тяхното лицензирано производство в СССР! Да, ама тогава Щатите рекоха "Не щем злато, давай зърно" и Сталин рече ОК! Да ама другарите х.хлостанци от УССР даваха "три чувала и вземаха един за себе си" и го препродаваха на ч.рно за злато! Наистина започна глад в Русия, Казахстан, украна, Беларус. Кагато Сталин научи кви ги вършат "другарите" им разката фамилията - буквално!

115

Анонимен

преди 1 година

Шефката на Радев е много ядосана. Утре пред камерите пак ше е със зачервени уши и подпухнали устни от близане на гангренясани руски сливи.

114

До 132

преди 1 година

Не трият. И на мен ми се случва - без значение какво пиша - получава се, когато едновременно пристигнат два поста - единият автоматично пада, остава другият. Просто повтори поста си. :)

113

Надупен

преди 1 година

Обичам запада Украйна Байдън ЛГБТ и Сорос да ме ...аковаотзад.....мотото на всички западодупедавци хахахаха

112

Старец

преди 1 година

Защо триете бре непрокопсаници???

111

Обективно

преди 1 година

Болшевизъм= Идио.тизъм!!! Но по- лошо, защото е предумишлен!!!

110

Соросъ

преди 1 година

Аз съм Za пРусия. Шах-матт за джендь-офците

109

Ван Ченов

преди 1 година

До 124... любовта е сляпа и какво ли не правят хората от любов. Украинците питат руснаците: -Що ни бийте бе? -Щот ви обичаме!

108

До 116

преди 1 година

Точно така е! Украинските селяни най- много са се съпротивлявали на колективизацията, затова и са били наказани от Сталин. Да им се вземе всичката земя и всичкото зърно и храни, и да се дадат на съгласните с него работници предимно в Руските градове. В Казахстан също е имало съпротива. Това е индиректно уб.и.йство чрез глад, за което е виновен Сталин и неговата комунистическа жестока клика, напълно еднаква със сегашната в Кремъл!

107

Анонимен

преди 1 година

Когато съживите Ленин тогава ще има и СССР2

106

Анонимен

преди 1 година

Извинете, защо триете коментарите? Hимa нa вac copocoиgитe, cвoбogaтa на cлoвoтo нe ви e cвиgнa?

105

Анонимен

преди 1 година

Няма страшно. Ще ги признаем и другите геноциди в Казахстан, Беларус, РСФСР и др. Едно по едно всички престъпления на болшевиките ще бъдат признати и заклеймени, за да не посмее никой вече да тръгне по техните стъпки.

104

Анонимен

преди 1 година

По времето на комунизма се учеше не истинска история Рашистите ни откраднаха историческите архиви и ни подмениха историята Фен съм на тв канала Хистори и по принцип се интересувам от История Митрофанова никой не може да пренапише историята ставаш смешна всички имаме достъп до информация за да знаем истината и историческите факти

103

Мммм, даааа...!

преди 1 година

Тези които пращаха оръжие за украйна в бъдеще ще изпрати и вас и въобще няма да им пука за това, че вашите близки са против това!

102

КУРтев

преди 1 година

До не гласувал до сега: Браво! Напред НАРОДЕ да оставим коалицията на войната извън следващото народно събрание!

101

не гласувал до сега

преди 1 година

Но ще гласувам на следващите избори за Възраждане, защото това е единствената партия която няма да разреши нито един българин да бъде мобилизиран и претен на фронта да се бори за нагло-саксонските интереси!

100

Анонимен

преди 1 година

Дойдох си за две седмици в България. Днес пазарувах и за две чанти храна платих 130 лв. И искам да ви кажа драги българи или там каквото е останало от вас, че геноцидът се извършва върху ВАС!!! Но на вас не ви пука! Кажете сега нещо за гладомора! Тьпаци!

99

Анонимен

преди 1 година

Гладоморът е дело на Сталин - целенасочен терор над Украйна, заради нежеланието им да се подчинят на Москва. Руските военни минават и ограбват абсолютно всичко, което хората имат - жито, животни, дори и триците. След което остават малки военни отряди да пазят никой да не напуска селото. Който опита да избяга - разстрел, който остане - гладува до смърт. Това е само едно от зверствата на Сталин и Коминтерна. Затова всички к0мунисти на въжето.

98

СМЕХ...

преди 1 година

Хърватия и Босна вече пратиха военни за участие във войната с Украйна! ВРЕМЕ Е УКРАЙНА ДА СТАНЕ ПЪЛНОПРАВЕН ЧЛЕН НА ЕС и НАТО!...Новият Президент на Чехия вече подкрепи идеята !!!!