8

Анонимен

преди 1 година

Гърбица на главен път не се слага. Има си други начини за осигуряване на шофиране под определена скорост. Тук обаче има и друг проблем - когато максимални разрешената скорост е много под безопасната скорост за пътя, нарушенията и катастрофите се увеличават.

7

Анонимен

преди 1 година

На пътищата първи клас, какъвто е този,е забранено да има т.нар легнали полицаи,на много места има обаче поставени такива с разрез с наредби и закони, само и единствено да се угоди на интегриращите се плащачи,след като са им сгазили скитащото им по пътя банкоматче. Ако си увредите колата или забележите изкуствени неравности на първокласен път,жалбичка,дело, обезщетение и ги премахват. Досега имам пръст в премахването на над двадесет такива незаконни пътни съоръжения .

6

А бе, Васко далавера

преди 1 година

Американски гражданин, от Чеплят или от Дунево или от Усойка. Може би от Стража или Кокорово?! Наня ти със ЕСки е изкутена....Кон пърди, вятър дуе, могла са дига....

5

Анонимен

преди 1 година

Той затова е главен път,за да се пътува бързо и удобно ,и по него е забранено да има легнали полицаи, лежащите полицаи са достатъчни.

4

Васко Далаверата

преди 1 година

Аз съм там постоянно със ес класата и си пия и карам, защото съм американски гражданин и имаме първа и втора поправка и права.

3

БДЖ

преди 1 година

Слагай "легнали полицаи" преди и след пешеходните пътеки, бе, хем евтино, хем ефективно, като си натрошат таратайките няколко пъти и ремонта ще им излезе по-скъп от глобата!

2

Анонимен

преди 1 година

Малко дето пътищата са леш, ами и бабуни по пет на село. Заради няколко селски пубертета си амортизираме колите всички. Съгласен съм с колегата под мен. Камери, глоби, накрая номерата долу и аре чао!

1

Анонимен

преди 1 година

По-добре да искат камери! Така замърсяването ще скочи много. Шумът също.