14

ало ало

преди 1 година

а, не може да бъде, той е чиста паница, любимец на нашите депутати г-ъзолизци!

13

Нео кабал

преди 1 година

Няма значение какво са намерили. Педо питър ще се позове на неговата напреднала деменция и всичко ще му се размине.

12

Гиб Мелсън

преди 1 година

Явно е загазил доста. Иначе нямаше да правят този сеир.

11

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да намерят след тези претърсвания Бай Дончо си има оправдание и диагноза - ДЕМЕНТЕН е и не си е пил хапчетата явно редовно.

10

Анонимен

преди 1 година

Да претърсят лаптопа на сина му Хънтър. Ще открият гигабайти с детско порно. А, да забравих, че дядката нареди да се потули скандала.

9

Дааам

преди 1 година

Едно време се смеех за Бай Дончо като си мислех, че не може да си изберат по-лош президент, оказа се, че Бай Дончо, не само притежава невероятна дипломатичност, но и успя да пооправи малко държавата им. Дойде дедката и съсипа всичко. И продължава, а да не говорим колко скандали забърка. Между другото, това е президента на САЩ с най-много дни отсъствие от белия дом под формата на отпуски. Вие преценете дали е адекватен и става за нещо.

8

Анонимен

преди 1 година

"ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън" Може би имате в предвид, че ФБР са претърсили къща собственост на Байдън, намираща се на плажа. Или, че ФБР са претърсили къща намираща се на плажа, собственост на Байдън?

7

ФБР то

преди 1 година

отбива номера като наш Гешев. По принцип президента има право да разнася всякакви секретни документи, обаче при Байдън проблема е че ги дава сина си. Ако ги намерят в къщата на Байдън - нищо. Да претърсят сина му.

6

Анонимен

преди 1 година

Борисов по телефона: "Гешев, на моста при Видин са ми задържали няква стока. Виж там, оправи работата... А на теа видински митничари ша им го набутам с 200..."Гешев отговаря: "Слушам, шефе! Ще оправя работата. Ама мен искат да ме махат от Дом 5. Може ли да дойда да живея в свинарника на твойта къща в Банкя?"

5

Анонимен

преди 1 година

"ФБР претърси къща на плажа на президента Байдън" Ало журналистите, така построено изречение, навява на читателите, че Джо Байдън притежава цял плаж. Хайде да се върнем отново в 6-ти клас. И най накрая да научим Български.

4

Анонимен

преди 1 година

Да проверят тоалетната деменцията ползва документите пардон хартията за други нужди.

3

Анонимен

преди 1 година

Играещият ролята на президент здравата е нагазил лука с двата крака. Секретни документи се въргалят де ли не, а и синнковеца Хънтър представлява особен интерес с неговия вълшебен лаптоп.

2

Финансист

преди 1 година

А нашето ФБР кога ще претърси къщата на Зеления чорап ? Претърсиха къщата на Борисов, а на чорапа ,кога ?

1

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина кои са лобистите за оръжието сем баидън има лиотношение към оръжието и траншовете