9

така трябва

преди 1 година

Ние не признававаме македонско малцинство, а руските проксита тук пледират при 93% албанци да се признае сръбско малцинство. Кога българина ще разбере,че това което е добро за Сърбия и путин, не е добро за България и българите. Примери: Сръбския поток направен от тиквата с нашите пари, обслужва само сърбия и путин.; Крамолите с Македония са инициирани и поддържани само бг четирихилядниците, но са добри за сърбия и путин.; 50% от бг иконочмиката се владее от руснаци и това ни доведе до бедност...

8

Зевзек

преди 1 година

Който го сърби, да отива в Сърбия!

7

Албанциг

преди 1 година

Ако евакуират американската военна база там, кокосово ще изчезне точно за няколко месеца и никой няма да си спомня, че някога изобщо е съществувала такава държава.

6

Анонимен

преди 1 година

Престъпното създаване на Косово от запада показва как и кой поругава международното право. На тях всичко им е позволено па кега вият ох и ах как са за международното право и протев руската агресия... западчета - ДА БИХТЕ МИРНО СТОЯЛИ НЕ БИ ЧУДЕСА ВИДЯЛИ!!!!!!!!С ВАШИТЕ КАМЪНИ ЗАПАДЧЕТА ПО ВАШИТЕ ГЛАВИАГРЕСОРИ ЖАЛКИ СТОКРАТНИ АГРЕСОРИ

5

Анонимен

преди 1 година

Много сърби бяха заселени в Северно Косово след обявената независимост на Косово, по нареждане на Белград. Те не плащат изобщо ток и вода, тя се плаща от Белград. А тези, които работиха в косовските институции получаваха по две заплати. Така постъпи и Путин, преди да обяви Донбас за независима руска територия. Насели я с руснаци, които изведнъж станаха "жертви на нарушени права". Пуснаха манипулирани видеа, показващи репресии над руското население там. Почеркът на сърби и руснаци е един и същ.

4

Анонимен

преди 1 година

Проблемът в Косово е, че няма кадри, които да организират косовската администрация според европейските изисквания. Косовското правосъдие е бавно и неефективно, влияе се от политическата конюнктура. От друга страна, европейските служители и тези от ООН в Косово, които служат в наблюдаващите мисии, много често са некадърни и корумпирани.

3

Анонимен

преди 1 година

Сърбите в Косово направо да приемат исляма или да си ходят в Сърбия

2

Анонимен

преди 1 година

Така работи демокрацията. Народа е над държавата и като се промени народа, променя се и държавата и законите.

1

Сандо

преди 1 година

Тия па измслени герои