22

Аксел

преди 1 година

А с измамените купувачи на жилища от Явор Блъсков в гр. РУСЕ, кв. Дружба 3, които вече 12 години собствениците чакат да влязат в имотите си... на тях какъв регистър ще им се води... възможно ли е, при измамени купувачи? Нека да се прегледат недоразуменията с тези апартаменти! Това е некоректно от страна на държавата, за да не се вземат никакни мерки за разрешаването на проблемите с тях и да не се защитят гражданите на България. До кога? 200 семейства чакат за своите права...

21

Кадастъра е сгрешен!

преди 1 година

в над 75% от случаите.Голямо доене ще пада за "уеднаквяване на данните от нотариалния акт и кадастъра".

20

Съдиите по вписвания

преди 1 година

не признават държавни дакументи, подписани с КЕП, напр. скици от Кадастъра. Макат ни санкции от ЕС заради тия ретрогради.

19

Улесняват бандитите.

преди 1 година

да си набелязват конкретно кой имот да взломят и оберат.....слуги на черепите...

18

Космонавт

преди 1 година

До Kek Никога не съм гласувал през живота си. Копейката също е от великите ваксинатори -геноцидаджии. Ти от кои типични си? От падналите поклонници на заапада, от скъсаните поклонници на изтока, от ненормалните вярващи в религии, от вярващите в науката, която отхвърля прогреса и духовното развитие? Да те изпреваря, ако науката е толковаа велико нещо, защо в медицинските университети има отделни библиотеки за преподавателите и за судентите?

17

Анонимен

преди 1 година

Ромите дето си строят където им скимне и както им скимне дали ще се вълнуват от този регистър. В страната законите са само за определени хора не за всички. Без един ден трудов стаж с огромна незаконна къща на незаконно място, но държавата не му търси никаква отговорност. Проституция, сводничество, кражби, ало измами, това са доходите им. Запада е вдигнал ръце от тях, но нашите политици не забелязват, доход се доказва с трудов договор, където и да си по света.

16

Kek

преди 1 година

До КосмонавтКласически гласоподавател на копейката

15

Космонавт

преди 1 година

Дигитaлизaция - това е ключовата дума. Всичко ще се дигитализираа. Ето, всички "ваксинирани" вече са дигитализирани, нанотехнологиите сглобиха антени в телата им и сега имаме антена на всеки 100 метра - условието да работи 5G и 6G технологията. Ако сте набоден и сте уморен, най вероятно комшията ви използва антените в кръвта ви, пийте една енергийна напитка, надрусайте се с повдигащи наркотици или се включете в USB порта да презаредите.

14

В.

преди 1 година

Данните и без това стават публични на гишето в регистъра и кадастъра. Там има постоянно присъстващи хиени от едно прослойка.

13

Анонимен

преди 1 година

Е затова Боко си държи кюлчетата и пачките в чекмеджето,а не в имоти.Така никой няма да му ги пипне,най-много да ги снима.

12

Анонимен

преди 1 година

Ми ко му е? Некой като си хареса някой имот, по-лесно да може да му намери документите и да го открадне. Типично като за у нас.

11

Анонимен

преди 1 година

Дихитализацията на имотния рехистър требеше великите АйТи та да я свършат преди 30 години

10

Анонимен

преди 1 година

А сега да видите дали му е лесно било на Рашков, всички да знаят , че има 20 имота къде ли не . Къщи, вили , апартаменти , тоалетни

9

Анонимен

преди 1 година

Кое не ви е ясно ... Какви гета, какви пет лева. Прави се регистър само на законното имущество за което в момента има налични документи. Наемат 100 човека на заплати с пари от ЕС и започват да вкарват информацията в електронен вид и да може да се правят справки бързо по различни критерии.

8

Христо

преди 1 година

Някой да е питал собствениците,дали искат данни с имотите им качени в нета?Като стадо овце сме станали българите.

7

коллер, не е ясно

преди 1 година

Защо не пишете ще се плаща ли и по-скъпо ли ще е за справка?

6

В.

преди 1 година

Много е интересно как се попълва информацията. По принцип е добра идея, но явно нараства нуждата от увеличение на данък сгради и данък наследство.

5

хаха

преди 1 година

И сега няма да мога да вземам наем от жената. Тя си мисли , че сме под наем

4

Анонимен

преди 1 година

А как ще създадат имотен регистър на копторите в гетата,където всичко е незаконно?Не трябваше ли първо да накарат тези хора да си закупят местата,където са се настанили,ако не са частни,да си построят жилища с име и адрес и тогава да правят имотен регистър.

3

Анонимен

преди 1 година

Преди време беше пробита защитата на НАП и агенцията по вписванията.Кой ще ни гарантира,че това няма да се случи отново?