70

Анонимен

преди 1 година

НЕДЕЙ МНОГО ДА ЗЕЕШ, ДА НЕ ЗАМИНЕ АЛЬОШАТА И ПАМЕТНИКА В СОФИЯ...

69

Анонимен

преди 1 година

"Големия глад-Гладомор в Украйна през 1932-1933 г." - - - През 1932-1933 г. изобщо не е имало Украйна като самостоятелна политическа и суверенна единица, тия ойлюви тръгнали да се занимават с глупости. С какво ли и да се занимават, де? Акъл за друго нямат. Каквото им пуснат господарите от запад - това правят - нито мисъл, нито напън! А да гласувате някоя дата и за Ирландия и техния Гладомор, примерно? За гладомора в Индия и Южна Африка, довлечен от английските ви шефове?

68

Анонимен

преди 1 година

Смешници, решете българските проблеми, не си губете времето за нещо преди един век, Боже Господи , Бах и пародията сте.

67

Уууубряя

преди 1 година

240дупета се занимават с всякакви други простотии но не и с отчайващата бедност на народонаселението и тоталния хаос и липса на държава!Ще ми осъждат нещо отпреди 100 години което никого не касае...особено пък голодоморстващите в евроатлантическата тиквария!

66

Анонимен

преди 1 година

ЧЪРЧИЛ КАТ БОМБИ СОФИЯ 1945 ТВА КО БЕШЕ

65

Анонимен

преди 1 година

ТУКА ТОЯ БЕЗРОДНИК ВИКА : ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ БЕ ГАВЕДО! ТУКА СИ В БЪЛГАРИЯ! СКОРО ЧЕ ТЕ ЕКСТРАДИРАМЕ ДА Ж=ИВЕЕШ У РУСИЯ..

64

Анонимен

преди 1 година

ЛЕНИН ЛИКВИДИРА БЪЛГААРИЯ НА ВОЛГА ПРЕЗ 1917! ТЕ ТАКИВА МИ ТИ БРАТУШКИ1Ю ПЪК ТИ ЯВНО ЩЕ БОЛЕДУВАШ ТЕЖКО, ЦЪКАЙКИ МИНУСИ...

63

БУНГУР

преди 1 година

Ние в Македонския Сенат, ще гласуваме за Геноцида на Татаро-Българите над Македонския етнос от 1941-1945 година..1 милион Македони са убити при Окупацията на Навлеците от София .

62

Анонимен

преди 1 година

До ФАКТИ БГ, с намаляване на влиянието на русоробството в България, все повече ще се говори за ГЕНОЦИДА извършен срещу волжските българи! С мои колеги се опитваме да вкараме историята на Волжка България да влезе в учебниците по история, като специално се акцентира върху ГЕНОЦИДА над българското население там проведен от руските убийци

61

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Народното събрание още ли не е обявило Република България с новото и име Българоукраинска Народна Република ? !

60

анонимен

преди 1 година

Тези изтичащи депутати се занимават с Гладомора в Украйна през 1932 г., в момент когато обявиха Гладомор на българските си избиратели, отлагайки увеличаването на МРЗ за 2024 г. Що за гьо-но-ве са тези?! Сами си ритат депутатските столчета! И през април, когато отидете да гласувате мислете, лично аз, вече няма да гласувам! Стигат ми 34 г. геноцид!

59

До ФАКТИ БГ

преди 1 година

С тия главни букви, неграмотно човече, най-много някоя глупост да си прочело, написана от някое подобие на теб, самото, и най-много да си я разбрало на 10%. Първо *** плати на някой учител да обясни какво значи "факт". И да ти го разграничи от "твърдение", че си смешно. Също като бг-лакей-дупетат.

58

ХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

нормалните хора не признаваме Украйна за държава, нито народа й за легитимен, вие за геноцид над тоя ни дьрдорите. Македония също. Тайван също. Всем макета. Всем крадци.

57

Ох

преди 1 година

За пореден път се убеждавам, че част от събраните 220 не са в ред.

56

Анонимен

преди 1 година

Имате грешка в заглавието. То това не е Народно събрание, а украинска Рада.

55

Анонимен

преди 1 година

не разбрах какво е наказанието ако го отрека

54

Анонимен

преди 1 година

А бюджет, юди искариотски, поне бюджет дали можете прие? Че за нищо друго не ставата, освен да .ли.жете натовски за.ници е ясно. Ама поне едно нещо по същество за държавата, която ви хрантути, да бяхте свършили!

53

Анонимен

преди 1 година

Тези депутати са срам за България. Натягат се на господаря си повече отколкото бкп на кпсс през 1945

52

Анонимен

преди 1 година

Кога ще пренаименоват НС на Върховна Рада? Само това им остана да изпълнят от нарежданията, получени от господарите им, които ги нагласиха по дупетатските места.

51

Анонимен

преди 1 година

С какво се занимава само НС! Срам и позор! Изпълнители единствено на външни американски политически поръчки като едни наведени роби и нищо от това, което трябваше да свършат за България - приемане на спешни закони, попълване на членове на държавни органи! ... На няколко пъти се връщах да видя за нашето НС ли става въпрос. Че все още не мога да повярвам що за долна лакейска пасмина са в него.