130

Факт

преди 1 година

Преди Гладомора,в Донецк и Луганск никой не е говорил на руски!

129

Анонимен

преди 1 година

Грантаджията пак се раздрискал . Не Русия е зло, а САЩ. Справка - Османско съжителство, македонско малцинство, албански официален в македония, петър стоянояв и филип димитров с искане за въвеждане на латиницата, соломон паси - майната му на православието, емили троотинетката, истанбулска конвенция.

128

Факт

преди 1 година

Русия е зло. Винаги е била зло.

127

Случаен минувач

преди 1 година

През 1920, малко след ПСВ, избухва руско-полска война. Панска Полша превзема Лвов и областта Галиция, тръгва и към Вилнюс. Русия обаче бързо я слага на мястото й - конницата на Будьони разбива полската шляxta. Тогава Ленин решава да създаде отделна република Украйна, където да живеят етнически руснаци и поляци на запад.И само година по-късно Украйна се включва в новосъздадения СССР. Така че тази държава е създадена с ленински декрет.Самото й име - Украйна, говори, че е отстрани, накрая на Русия.

126

Анонимен

преди 1 година

А избиването на българи след априлското въстание не е геноцид. Тези се захласнаха по световната политика, щото оправиха България.

125

Боратино

преди 1 година

Затова няма правителство, защото българските политици се занимават с поръчани от американското посолство глупости, вместо с отстояването на националните интереси и с качеството на живот на българското население.

124

Ей народее

преди 1 година

Що си избрал хохли и Върховна Рада ми тук няма единн българин опичай си акъла на другите избори.А тия да одят Зеленски да им плаща яснооо

123

Анонимен

преди 1 година

Нещо са се объркали. Геноцид е това, което ни спретнаха демократите в България след 1989 година. Парламентът защо мълчи за този геноцид?!

122

Анонимен

преди 1 година

А днес в Бг кат прогонихте три милиона нее ли геноцид бе го ве жди

121

Един от народа

преди 1 година

За Украйна ли ви плащаме заплати срам нямате ли?????

120

Това Нс и предното

преди 1 година

Работят само за Украйна един фен работа за българина нямат марш от Нс антибългариии

119

Анонимен

преди 1 година

А за днешният глад в Бг някой от тия мисли ли булгарите????

118

ПроСоТо

преди 1 година

не ми е ясно как от темата за "голодомора" се е стигнало до "Аспарух",но да ви кажа:..-Такъв водач,нито "хан"../правилното-Кан/,нито "цар" "Аспарух, НЯМА !!! Паисий е изброил всички известни и регистрирани водачи на българите..В списъка му НЯМА "Аспарух" !!!...Най-близък до прословутата "681= е БАТОЯ,властващ от 678 година!..И българската държава НЕ е основана през 681 !..А много,много векове по-рано !...Четете историята от источника!

117

Анонимен

преди 1 година

Много назад във времето се е върнало НС? Събитията през 2014 г в Одеса,явно не ги впечатлява! Да изгледат документалният филм на Елена Йончева озаглавен " Пътя към Славянск"! И ще им се изяснят много неща! Още са пред очите ми,изгорелите живи трупове,на Украински граждани,от Режима Фашистки в Киев! То и за това е днес тази война в Украйна!-:(( Но "политиката" засенчва и обезличава зверствата на една власт в Киев!!!Желая Успех на Русия в Украйна!

116

Това ми

преди 1 година

напомни за 1996 година. В България започва зърнена криза, защото БСП и нейното правителство на Жан Виденов заедно с приятелския кръг Орион изнасят 800 000т жито на България като увеличават квота от 350 х.тона по 25 долара за тон на 450 000 т. по 5 долара на тон. Реколтата е по-слаба. Но вместо да спре износа Виденов премахва квотата и минава на регистрационен режим. Чак септември забранява износа за да остане за посев. Хората се редят на километрични опашки и не успяват да купят хляб.

115

Анонимен

преди 1 година

Съветска Русия в този период е след гражданска война, след революция и след няколко сушави години. Разпореждането е да се даде на властта на съветите 40% от продукцията като украинските селяни масово не го правят. *** е назначен да разреши проблема и го прави по познатия ни комунистически начина с НАСИЛИЕ. Насилието, което идва с ПРЕКРАСНИЯ НОВ СВЯТ няма да е по-добро. При смяна на властта в човешката история гадостите се повтарят.

114

НС

преди 1 година

няма време да се занимава с проблемите на България и българите, защото има да оправя всички неправди по целия свят през цялата история на цивилизацията. Хората работат, но няма как. Времето не стига. Да гласувате на следващите избори, ей. Да не ходите за гъби, че останаха още много континенти, народи и хилядолетия неоправени.

113

баба мара

преди 1 година

сега убедихте ли се какво сте пратили в нс

112

Нещо

преди 1 година

за Иван Грозни, няма ли да обявят?

111

Анонимен

преди 1 година

Глей ги па тия с какви глу пости се занимават. Ние нямаме правителство, те се занимават с истории от началото на миналия век от които хал хабер си нямат. А защо не споделите1 че след този така наречен геноцид Украйна е превърната във втората икономика след Западна Германия в Европа? Руснаците ги глезеха всячески-заводи, университети, всичко. Опростиха им дълговете, оставиха им армия, оръжия. Казано е-храни куЧЧка да те лае.