15

sd

преди 1 година

велики сте, коментиралите по-долу! евала! ако бяхте толкова бдителни и критични и към една провалена недоимперия - ерефията и нечистотиите и, цената ви нямаше да има. ама не сте. затова бг е на последно място по всичко и дори недодържавата македония се подиграва с бг.вие сте лузъри и не ставате за нищо!

14

ьаьаьа

преди 1 година

Маха се концепцията за фалита и се разтрелват виновните. Елементарно е. Не може хем да си виновен, а и да пецелиш пари след това. Това е само на запад. Всички виновни получават олово в галвата и всички невинни получават злато в торбата. Така е било преди и така трябва да е.

13

Анонимен

преди 1 година

Ами сега като са обявили фалит, пострадалите от експерименталките им, дето ги наричат "ваксини", от кой ще търсят обезщетение?

12

А делата

преди 1 година

срещу експерименталните Кромид препарати?!? Или не е полит-коректно някакси...

11

Карадут

преди 1 година

До АнонименЧе тя и ваксината им рано рано беше отритната и никъде в европа не я признаваха. Не че другите бяха цвете, ама тия съвсем.

10

Анонимен

преди 1 година

Мошеници.

9

Анонимен

преди 1 година

Много интересен материал, особено заключителната част. Сега напишете какво е това законодателство, което подпомага да не се плаща. Също: зад заведените дела наистина ли стоят толкова хиляди заболели от рак деца?

8

Анонимен

преди 1 година

Американска схема

7

Ама как така ?!

преди 1 година

И другаря Борисов ни плашеше с фалирала Гърция, но с едни северномакедонци не може да се оправи...

6

Анонимен

преди 1 година

Една пудра не могат да направят, ваксини тръгнали. Другите са същите.

5

Анонимен

преди 1 година

Искат да саборят една американска фирма..как не ги е срам!

4

Анонимен

преди 1 година

Пхазаер 2020 - "Няма да търсим печалба от ваксините". Пфайзе 2022 - 2021-а беше най-силната година в историяа на компанията. А совен това, че направим ваксината по 100 долара, но споко - тя държавата ще я купува. Биистъртие и те по 100, да ...

3

Анонимен

преди 1 година

Познавам един, чиято работа беше точно такава - да "фалирва". Намират някоя компания, назначава се техен човек ачело, почва да се помпа цената до небесата, един ден я набълбукват с мега дългове, раздават си масивни бонуси и дивиденти, всички инвеститори доволни, ликвидацийка и после - 10 нови милионерчета и 3000 на улицата ...

2

Анонимен

преди 1 година

Това е яка схмеа. "Фалирваш", парите се раздават на инвестиотирите, а защото си свършил хубава работа, точно преди да бъде ликвидирна компанията, ти получаваш едни МАСИВНИ бонуси ...

1

Анонимен

преди 1 година

Ей тези, със същия ей този морал, произвеждат и ваксини. И после как можело да има толкова народ с примитивно мислене, който да не вярва на модерната медицина. Ами ей така, може. Като толкова "високо морални" бизнесмени управляват прилагането на модерната медицина, имаме право да подлагаме всичкия им бизнес на съмнение.