7

Анонимен

преди 1 година

Продължава се с шикалкавенето,МРЗ трябва да се определя всяка една година още в нейното начало като за база се вземе предходната и съответно средната заплата през нея,върху тая база се изчислява 50% и се получава минималната заплата за страната,толкова ли беше трудно да го бяхте приели или удобно някой продължи с навеждането пред своите господари,червените робовладелци и техните фамилии?

6

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Това е добре, само че голяма част от бизнеса е в сивия сектор и цифрите са изкривени. Те са доста по-високи.

5

буци

преди 1 година

Тоз парламент приема само лобистки закони и изменения, които се подават от Български Възход и ГЕРП едновременно с едни и същи правописни грешки - правете сметката как бизнеса лобира чрез всички партии за по-сигурно, а сачева нека си ги разправя, тя си е разпуретина,,

4

ХАХАХАХАХАХАХА

преди 1 година

да не сме в избори?

3

сина

преди 1 година

щом сега гласувате нещо, което ще стане след 12 месеца и може всеки един момент да се отмени от следващите няколко НС през 2023г. значи сте ЧИСТИ ПОПУЛИСТИ!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Както го пише и в библията-искайте и ще ви се даде.Особено преди избори.

1

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо, ама СРЗ е уж 3100лв. в София и 2000 в прованса, а реално всеки втори е в сивия сектор и цифрите са други- много по-високи. Трябва борба със сивия сектор и това е един добър начин. МРЗ да се покачва.