491

Анонимен

преди 1 година

Интересно как украйнците се борят с корупцията, докато воюват.

490

А

преди 1 година

Русия ще воюва до последния бурят,чеченец и пандизчия.

489

питанка

преди 1 година

До Анонимен...ooo, даа, точно така... путин е винаги "провокирания".... него го напарднаха в мазква в кремля...., не той нападна вероломно съседна суверенна държава , не той прогони над милион и половина свои сънародници да са мили-недраги в чужбина, не заради неговото велико сво - загинаха стотици хиляди невинни...НЕ ... путин е обикновен диктатор-психопат, на който неговоите придворни пажове са внишили че той е най-великия а русияя е най-силната.... ако слезне на Земята ще види реалностите...

488

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ НАСТЪПИ МИР И СПОКОЙСТВИЕ

487

Българин

преди 1 година

Трибунал в Нюрнберг! И празник за целия свободен свят!

486

Анонимен

преди 1 година

Сега да си пофантазираме какво ще се случи... Има ли нужда ?

485

Анонимен

преди 1 година

Няма такъв случай. В кремъл не се разглежда.

484

Анонимен

преди 1 година

Следва ... Нажми вова кнопку.

483

Анонимен

преди 1 година

До НЯКОЙ - Помпео го каза ди 5 години - "Нашата работа е да ви лъжем".

482

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин загуби и Русия се разпадне, следва масивно дестабилизиране на цяла Азия ...

481

А какво ще се случи

преди 1 година

Ако кацнат извънземните?

480

Деди

преди 1 година

Дрън-дрън! Тези сценарии евро-атлантиците ги спрягат още от началото на СВО-то. Защо не "анализират" обратната страна на монетата - 100% -тов сценарий укрите да дадат фира и целите на СВО се изпълнят.

479

НЯКОЙ

преди 1 година

Медиите вместо да преписват доклади на ЦРУ по-добре да изпратят някой журналист в Москва и в Донбас, та да видят и да разберат кога и как Русия ще загуби войната. Че голямата мечта на САЩ е Путин да го няма, а ако може и Русия да я няма всички знаем. Само си помислете колко е доволен Китай, че купува евтини суровини от Русия, и че неговите стоки ще станат още по-евтини, ето от това най-много се страхуват американците.

478

Петров

преди 1 година

Ами че той я загуби войната преди 6 месеца. И както виждате нищо не се случи! САЩ ще излекуват Русия с такова лекарство което направи от фашистка Германия една демокрация за пример в Европа!

477

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да се случи Путин и комунистите ще паднат от власт. Империите не продължават дълго особено след кръвожадни *** които ги довършват.

476

Анонимен

преди 1 година

Само ако се пробва ще се разбере. Това ще стане с ескалиране на конфликта и провокиране на Русия. Човечеството само ще се затрие.

475

Qwerty

преди 1 година

До Анонимен Ако спечели войната.... Няма абсолютно никакво значение кой и какво ще спечели във войната .... При всяко положение големия печеливш е Китай. В относително добри отношения както с Русия така и със Запада, като само чака двете страни в конфликта да се изтощят взаимно . Заради санкциите Русия ще е напълно зависима от "приятелчето" си Китай а Европа и САЩ ще търсят благосклонноста на китайците за да възстановят икономиките си.... Украйна ? На никой не му пука за тия укрита. Ша мрът.

474

Анонимен

преди 1 година

руснаците не желаят да се възстановяват а да си завземат земите, дето са владели и си ги считат за техни.

473

Анонимен

преди 1 година

Ако спечели войната в Украйна, Русия не я чака нищо добро в следващите 20-30 години. Ако претърпи поражение Русия би се възстановила доста по-бързо. Естествено Путин и компания при евентуално поражение ще увиснат на бесилото и това е основната причина за тяхната упоритост. Комунистите са готови да удавят всичко в кръв, само и само да са на власт!

472

Мухаха

преди 1 година

Казват че медиите били четвъртата власт .... ГОООЛЯМА грешка . Медиите са единствената истинска власт. Ето например тази война . Според руските медии и кремълските тролчета "специалната операция" е успешна и Путин печели убедително .... Според Западните медии и техните сороски слуги Путин вече е загубил и е само въпрос на време да се предаде .... А когато всяка медия блокира и цензурира противника ВСЯКА ЕДНА СИ ЖИВЕЕ В СОБСТВЕНИТЕ УДОБНИ ИЛЮЗИИ ..... Комфортно ....