8

кики тъпото

преди 1 година

тия подложиха света на ядрен терор не разбирам защо не им наложиха санкции или поне една бонбардировка да им бяха направили?

7

Анонимен

преди 1 година

Австралия е лаборатория. Първо там тестват. Скоро и в останалия свят.

6

Анонимен

преди 1 година

Паднала от камиона? Бе как се транспортират радиоактивни материали бе? Просто хвърляш нещо с големина на монета в камиона и караш?

5

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Айде сега - игла в купа сено.Трябваше само да се разходят по тия 1400 км път с гайгеров брояч и щяха да е намерят.Ако беше паднала от самолет тогава ми ги разказвайте тия.

4

Факт

преди 1 година

Щом като са я намерили търсенията им не са нито отчаяни, нито напразни. Втори факт: йоанка е отчаяно неподготвен журналист. Предложение, което няма да бъде прието: тъй като не всеки, който чете статията знае колко е голяма монета от 10 цента (и то в случая австралийски), за аналогия може да се ползва българска монета със сходен размер. А не просто да се кои пейства от гугъл транслейт. Но това го правят добрите журналисти. Не и тези от днес.

3

Анонимен

преди 1 година

Чък Норис закусва с купичка такива капсули.

2

Анонимен

преди 1 година

Поредната конспирация на нашите конспиратори, която се оказа пълна партенка... Според техните теории, капуслата не била изгубена, а била изпратена към Украйна да я сложат на някоя от ракетите си... Хахах, абе куковци, какво друго да очакваш от тях! Ама да ги бъзнеш леко отзад стават

1

Анонимен

преди 1 година

е ние какво да направим?