21

Анонимен

преди 1 година

Много красива, интелигентна и стилна жена. Не като Дуловската селска смръдла.

20

ПП са ВСЕЯДНИ...

преди 1 година

ПП ИЗЯДЕ ДБ..... ПП ИЗЯДЕ ИТН...... ПП ИЗЯДЕ БСП..... ПП ИЗЯДОХА НАШИТЕ ПАРИ.......... НЕ Е ЛИ ВЯРНО...??............... БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ С ЧЕРНИТЕ ДУШИЧКИ......

19

Анонимен

преди 1 година

Тази с прическата на френски пудел става само за миячка в заводски стол !

18

Анонимен

преди 1 година

Хайде кой от където дошъл .Ходете си иповече не искаме да ви виждаме

17

Гледна точка

преди 1 година

До 15 и 16 (един и същ). Първо, кога най-после кютуци като теб ще разберат, че ГЕРБ не са управлявали 12 години, а 10. Второ, ГЕРБ вече две години не са на власт - коя тяхна кражба доказахте? Коя? И трето, нещо с медиите си се объркал, защото точно променливите са ги обсебили и от сутрин до вечер те обикалят студията.

16

Майора

преди 1 година

До АнонимнициКакви идеалисти са хората , дошли на власт с помощта на олигарсите , които платиха протестите и в знак на благодарност закриха спец звената да не ги разследват! И това ли е тяхната борба срещу мафията , да сключват неизгодни сделки ,афера след афера , неумение да управляват , попълване на ошфорните им сметки и прочие! Но нищо друго не може да се очаква от комунистите и техните отрочета , завършили университети до които обикновените хора нямат достъп!

15

Гражданин

преди 1 година

А бе, Константинова, доколкото знам, при демокрацията се зачита волята на мнозинството. Аз ли греша или вие нещо сте сбъркани?

14

Анонимен

преди 1 година

95% от така наречените Обществни поръчки, развъдник на корупция се печелят от хора на ГЕРБ. Това може да се провери лесно. Също така 90% от тържищата на едро в България се държат също от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те надуват спекулативно цените за да припишат това на Промяната. Народът е т ъп и лесно се връзва. Още повече като всеки ден му насаждат от тАлавизорУ колко лоши са новите и колко добре било при Бойко. Тиквено-прасешките медии също подклаждат огъня.

13

Анонимен

преди 1 година

За 12 години ГЕРБ успяха да инсталират свои протежета навсякъде - във всички сфери на обществения, медийния, икономически и политически живот. Борбата е повече от неравна. Няма как няколко ентусиасти-идеалисти да се преборят с Мафията, пуснала дълбоки корени навсякъде.

12

Анонимен

преди 1 година

Изключително противна личност!

11

бозайника

преди 1 година

Аууууу......кЪк ше и бозя бозките на тъз!

10

И кой го казва?!?

преди 1 година

Половината ви партийка е сбирщайн от роднини, съпруги,баджанаци, парапети и офшорки!!! Най-хубавото е че след като се омешате съвсем с българомразците от Доносническа Покрайна,ще сте аут от парламента!

9

Соня

преди 1 година

Клоуни жалки,толкова сте смешни.В желанието си да покажат колко са ,,ентелегентни" стават жалки.Исэкали да вдигнат вълна?! Фантазьори само глупости и лъжи дрънкат

8

Нина

преди 1 година

Нагла, некадърна повлекана.

7

Анонимен

преди 1 година

С марионетките е така. Като се изхабят, кукловодът ги сменя с нови.

6

Анонимен

преди 1 година

Посочените от фигурата "президент" шарлатани дали ще съберат повече от 5% подкрепа ?

5

Анонимен

преди 1 година

Пременени, натъкмени със амбиции заредени....

4

Начи

преди 1 година

Ние искаме да сме по-силни, по-обединени, да предложим нова формула, която не е подвеждаща... бе ще си признаете, че старите формули къде ги предлагахте са тотал щета ама нейсе... хубавото е, че бройката ви в парламента ще намаля...

3

Анонимен

преди 1 година

Вие женитбата я нямате за нищо. Баджанашка партия.

2

Анонимен

преди 1 година

Вървят пазарлъци кой да се хване за парапета и софрата.