23

Жиката

преди 1 година

Заради американския Бидон всичко поскъпна.Неговата мама разпорена.

22

мъдрец

преди 1 година

Европа е станала американски щат за война срещу Русия. Източноевропейските държави дават пушечното месо, а западните парите. Печалбата за САЩ. Другото е бля, бля и губене на време. Българските мъже нямат пари , тяхната съдба е решена от братска Америка.

21

Анонимен

преди 1 година

Какви ги дрънкаш този самопризнат лъжец. Между другото и аз мисля, че Путин е рационален, не е клоун като западните си колеги.

20

Истината

преди 1 година

е че Европа няма и никога не е имала интерес от война в Украйна. И правилно Меркел се разтърча и спря Путин тогава. За съжаление Европейските интереси нямат много общо с американските, а марионетното правителство в Украйна беше американско. Съответно американците се погрижиха да си сложат и европейски лидери със слабости и мръсни тайни, за да се случват нещата по план и без разни самоинициативи.

19

Анонимен

преди 1 година

"Пyтлеp е "касапин" и "военнопрестъпник" - цитирам президент Байдън."------------ А Байдън е еталон на мъдростта, ръкуваща се с призраци.

18

До 18

преди 1 година

Едва ли Меркел и Оланд са излъгали Путин за Минските споразумения. По-скоро сега се опитват да оправдаят своята несъгласувана със САЩ инициатива , за да са политкоректни. Факт е че украинците не разполагаха с никакво друго оръжие освен съветското, което беше унищожено до голяма степен. После много бързо им набутаха някакви *** за утилизация от бившите соцстрани. А това което сега им се дава от САЩ, дори не са обучени да го ползват. Даже вероятно директно военни на НАТО ги управляват.

17

Ужас

преди 1 година

Този измамник заедно с Меркел лъгаха Русия че искат мир в Донбас а през това време въоражаваха Украйна, и всички виждаме техният резултат.

16

Като гледам

преди 1 година

как всеки ден събират НАТО и европейските лидери да им затягат гайките Путин не трябва да допуска даже преговори с НАТО, а директно със САЩ. Очевидно е, че НАТО е САЩ и единствено американски интереси.

15

С продължаването

преди 1 година

на кофликта ако Путин е наистина "рационално радикален" у него все повече ще се затвърждава мнението, че дипломатическо решение е възможно само с преговори между Русия и САЩ. Украйна е просто терен на който двете държави са се сблъскали. Няма никакъв смисъл да преговаря с украинците. Защото ще става това, което каже САЩ, ако не е Украйна ще е друга държава. Въпроса трябва да бъде решен радикално.

14

пришълеца

преди 1 година

Верно ли вече смятата румънците за българи?:))) 500 години поне...

13

Вероятно

преди 1 година

характеристиката "Рацинално радикален" за Путин е доста точна. В смисъл, че радикално ще защити интереса си, но е рационален и няма да го направи ако прецени, че е възможно не чак толкова крайно компромисно решение. Факт е, че допусна преговори и споразумение с ЕС, като предпочете да се следва демократична процедура традиционна за ЕС за оправомощаване на малцинствата в Донбас и Луганск. Но ЕС се оказа без собствено лице и чест и сега Путин иска отговорника - САЩ. Украйна също няма собстен глас.

12

до т.н. баба Мара

преди 1 година

Маро, ти граматика учила ли си? Погледни си коментара - няма нито една точка, главна буква, запетая, тире, интервал между думите!? Тръгнала си мнение да даваш! Гледай си старините и не се изказвай неподготвена. Чак ме е срам, че има толкова неграмотни хора в България, а седнали да правят изводи.

11

о

преди 1 година

Планетата трябва да развива ядрена енергетика.

10

баба мара

преди 1 година

ами как да се държи с вас вие от мир не разбирате никакви поуки от историятада произвеждаме и да продаваме оръжие да върви келепира другото са празниприказки хаиде сега работете до 65 години да ви доиде гмо мозъка

9

Анонимен

преди 1 година

10, байДжо е деменция и не помни какво е вечерял снощи.

8

Анонимен

преди 1 година

Пyтлеp е "касапин" и "военнопрестъпник" - цитирам президент Байдън.

7

Анонимен

преди 1 година

Само пумата на Макрона ще оправи Путин.

6

Анонимен

преди 1 година

"Сега да пробват да струпат оръжие в Япония и да ги насъскват срещу Китай" ---------- Закъсня с идеята. Япония от няколко години се милитаризира, но дали срещу Китай. Дали заедно с пиндосите няма да ударят РФ от изток - Приморският край?

5

стига бе

преди 1 година

Ако Путин разбира само от езика на силата, нямаше да има никакви преговори, никакви споразумения. Щеше още 2014г. след Крим да вземе и Донбас, както искаха много руснаци от двете страни на границата. Но Путин се съгласи на Минските споразумения, които вие не сте и смятали да спазвате. А просто сте търсели време, в което да обучите и въоръжите укрофашистите, за да се бият с Русия. така че стига с тия приказки за лаици.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 - Той Обама ги напраиказва едни и за бритнския премиер и за други. Е, с меркел имаха връзчица, така да се каже ... Като й звънкаше, оная вдигаше и казваше "О мило мой, Обама! Мой кадифен Барак! Погрижи се за мен, покажи ми как ми правиш obamacare!"