70

Чорбаръ

преди 1 година

С вибратор или с витамин Ц се опитва да се самоубие.

69

Анонимен

преди 1 година

До Хемус - Той и обявите, дето ги бълнува не си представя.

68

Роза

преди 1 година

Когато някой иска много пари и обещава вечна любов,трябва да ти светне предупредителната лампичка в съзнанието!Не се научи тоз народ!След толкова много измами-пак има наивници,които се лъжат!Изглежда,че това е нелечимо,за голямо съжаление!

67

Дърт аналогов

преди 1 година

Вижте ся, не секи трябва да има достъп до интернет! Бабите - изключено, те трябва да гледат внуци, жените - изключено, те требе да гледат деца, интернета е за избрани;))) такива кат мене, дето могат си забият платката с модема в пс-слота на компа, да го инсталират с драйвера, програмката и с кабелчето към телефонната линия. Връщане на аналоговия интернет и забрана на нета през спътници;)))

66

до 73

преди 1 година

А, ко каза, ко? Интересно ми стана, че и аз съм ИТ и какъв ви е спорът. А ИТ с малка заплата има само, ако е студент на 21 Junior. Те са с около 3200 бруто начално. После след години става сладко.

65

до 61

преди 1 година

Мда, особено си прав за грозните жени. Скачат наред. И аз имам подобна позната- само блъска във фитнеса, има хубаво телце, ама змей в лицето. Наивна и глуповата колкото щеш. Реших ей така от келешлък да пробвам да я сваля. Отне ми около 2 часа. Добре се раздава в леглото, чудесно тяло има. АМа за пред хората с такова- никога. Грозно на ужас.

64

Хемус

преди 1 година

Ай ти папагала с голямата заплата,от вчера те чакам да ми представиш биографията си в "Linkedin"! Покажи че си мъж,а не форумен лаладжия!А относно другия капацитет,човек с малко пари и бачкатор,трудно ще хвърля пари на вятъра!Тия с ипотечни кредити и автомобилите на лизинг,май го раздаване кръводарители

63

Уфцътъ

преди 1 година

Колко зле трябва да си, че от липса на внимание и мания да се правиш на интересен ще се напиеш на к*пеле и ще се нагълташ с витамин ц. Поредната дрогантка и бъдеща клошарка. "Респект, адмирации..." и т.н. добре, че има себеподобни да я лайкват и да са съпричастни на "проблемите" й.

62

Анонимен

преди 1 година

Момичета,не бъдете глупави.Една връзка по интернет може да бъде нараняваща,влагате емоции ,време.А мъже(и жени) със сладки езици и обещания,много.И аз се запознах със съпруга си на сайт за запознанства и сме женени вече 10 години,но това са изключения.Няма лошо да опознаете някого ,но това с пари,билети и т.н. са типични измами.

61

Излизайте от ТикТок

преди 1 година

Хората доказаха, че китайците са направили алгоритъма на ТикТок да деградира младите, да правят пранкове, дивотии и простoтии, а в китайския ТикТок, алгоритъма е да им показва младежи за пример, техните навици, какви книги четат, с какво се занимават и така нататък. Там простотиите се филтрират от алгоритмите. Това ще направи българчетата тъ.пи, а китайчетата ще ги превъзхождат. Не давайте на децата си да използват ТикТок.

60

Анонимен

преди 1 година

Хазарта се крепи на същата надежда

59

Gerb Lies Matter

преди 1 година

Телефонните Измамници на ГЕРБ се завръщат. Той Гешев си предупреди "Ако изчегъртате специализирания съд, ще ви пусна ало измамниците и мутрите от 90, за отмъщение."

58

Анонимен

преди 1 година

Дотам ни докара управлението на Кирил Петков, до такава вълна от самоубийства!

57

G.I. Joe

преди 1 година

Само безделници висят в тикток. Ако се занимава с нещо смислено и се развива няма как да се хване на такава измама.

56

баба Пена

преди 1 година

Дай на полу-човека тикток и той става на момента орангутан

55

Румполов

преди 1 година

Простотията ходи по хората.....

54

Анонимен

преди 1 година

Обикновено грозноватите жени са наивни. Хубава наивна жена няма, защото има твърде много обожатели и й е писнало от такива. Имах една колежка. Добре платено момиче със сносна за София заплата и за компанията ни- около 12000лв.. В моя екип беше ми подчинена. Разведена. Грозноватичка... Само тренираше във фитнеса като луда и види ли мъжко внимание скачаше на момента. Един й прибра около 180000лв.. Да, почти четвърт милион- щял да я прави сътрудник в хотел на морето. Спукахме я от базици.

53

баба Пена

преди 1 година

Психичното изтрещяване е на макс. Така се получава като хората имат много свободно време за глупости.

52

Анонимен

преди 1 година

Абе има ги такива загубени. Ем без 2лв. в джоба, хем без акъл (обикновено свързани неща- бедният е пpocт и пpocтият е беден в 95% от случаите. Айде второто има повече изключения, но първото правило е закон). Жалко, щеше да е голямо шоу. Пускам сАлза.

51

Анонимен

преди 1 година

Аз колко пари пръснах, за да си сбъдна моята мечта и накрая ядец. Има такава песен, Sweet dreams на Али Ленъкс.