8

Анонимен

преди 1 година

А моеше да има - Четери блока в Козлодуй, два в Белене, шистов газ на п 40 стотинки за вътрешния пазар, още един ТЕЦ с по-добри системи за почситване, а парата от него вкарана в тръби, за парно на региона, на цени от по 1-2 ст на квч, просот зщаото иначе тази енергия отива на вятъра, ама в най-буквален смисъл.

7

АнонимеН

преди 1 година

ГАЗА В МОМЕНТА Е ПО-ЕВТИН ОТ КОГАТО И ДА БИЛО ПРЕЗ ЦЯЛАТА 2022-РА ГОДИНА! ПЛЮС ТОВА ВЕЧЕ ПОЛУЧАВАМЕ ДОСТАВКИ ПО ГАЗОПРОВОДА ТАНАП КОЕТО КОМПЕНСИРА ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДОСТАВКИ ОТ ДРУГИ МЕСТА! РЕВИЗИЯ ТРЯБВА И НА БУЛГАРГАЗ И НА КЕВР И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ В ЗАТВОРА

6

мачья ви дейбъ

преди 1 година

газа поевтинява,вие ще вдигате цените!!!!!!!!!!!После що било имало Белене!!!!!!!Сите сте за там!

5

Анонимен

преди 1 година

Мнооо внимавайте! Половината народ е на ръба вече ...

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 3 Руския газ може да е поевтинял, но ние сме много независими. Купуваме си от скъпия краварски газ, който продължава да поскъпва. В наш интерес е. Не слушате ли тези шопи от парламента?

3

Анонимен

преди 1 година

Цената на газта падна с 400% спрямо когато я надуха на текущата. Те ще смъкват с 25%. За пореден път в България "капитализмът" не работи. Тук е чиста проба олигархия, картели и кражба!

2

ДиверсифЕкация

преди 1 година

На чий газ ще определя цената КЕВР?

1

Анонимен

преди 1 година

къв кеф да живееш в демокрация и да има все още такива каквито ти определят съдбата като под диктатура. все пак демокрацията е за това - да създава възможности