193

Анонимен

преди 1 година

До #197 Господине,бъркате времената.Точно при Тодор Живков България вървеше напред и нагоре в развитието си,за да достигне пика си през 1985-1988.Който се интересува може да провери! България беше от най проспериращите държави в света,а сега сме колониална Територия на сащ! Вън сащ и нато от България!За Независимост! Само Възраждане!

192

Анонимен

преди 1 година

Недостатъчно!Но...Народен съд 2 ще поправи грешките на предния!Очаквайте го!Скоро!

191

Анонимен

преди 1 година

Под ,,български елит,, се разбира Хора завършили 10 клас

190

Аз

преди 1 година

Ако е бил, като сегашния псевдоелит, добре са сторили

189

Вълканов

преди 1 година

Много го бъркате този пусти комунизъм. Два етапа са. Първи от 1944 год до 1956 год., когато управляваха идейните комунисти. Втория- от 1956 год. до1989 год на Тодор Живков, който даде началото на разрушението през 1962 год. с въвеждането на новата счетоводна капиталистическа отчетност и рязко нарастване на администрацията. 1971 год въвеждане на АПК-та, постави началото на разгромяване на икономиката и обезлюдяване на селата. Днешните управици са деца или внуци на Тодор Живковите пишман комунист

188

Голямата грешка

преди 1 година

След 89-та пак те останаха да управляват, било то явно или задкулисно, и продължиха да разграбват България ! Още в началото трябваше да се приеме закон за лустрация, да им се конфискува имуществото, с изключение на собственото жилище, и да им се забрани да участват в политически и икономически организации !

187

Хохо

преди 1 година

Така наречения Народен съд е напаравен по изчричното искане на Великобритания! Такива съдилища за престъпления на нацисти и техните колаборационисти е имало в цяла Европа! Само във Франция има над 50000 осъдени! В България са около 3500! Отделна тема е народната любов която е застигнала "елита" след смяната на властта. И нека да кажем че над 35000 са убити предимно без съд и присъда по време на царския - колаборационистки режим .

186

Анонимен

преди 1 година

Сегашните политици ако ни вкарат във войната ще сте доволни ли от тях? И няма ли народа да вземе нещата в свой ръце и да направи преврат и да ги изтреби в нов народен съд??? Ми ще го направи... тогава за какви жертви от комунизма говорим???? Избили са тогавашните подкупни предатели както сегашните ни управляващи. хубаво е да се знае историята защото се повтаря...

185

Анонимен

преди 1 година

Пример и съпоставка със сега. Тогавашните царски политици елита са решили да снабдяват немската армия за сметка на народа като ти вземат всичко и го дават за нациската армия ще стойш ли гладен? естественно народа взема нещата в свой ръце. Сега ако ви вземат всичко и го дават на украйна ще сте много доволни на сегашния ни елит нали да плащате за храна и гориво луди пари щото да храните нацистите в украйна. Общо взето е същото, когато взените се наклонят много в една посока има контрадействие...

184

Анонимен

преди 1 година

Истината е че комунистите искаха да прочистят нацистите но станаха като тях. Просто им взеха всичко уж да изкоренят нацизма а действаха по същия начин. Сега управляват децата на тези комунисти който се наричат демократи а управляват като бащите си....

183

Анонимен

преди 1 година

Сега като ви избиваха с ваксини нищо не казвате даже сами се евтанизирате .... хубаво ви го измислиха новите фашисти да не знаете кой и как ви мори...

182

Анонимен

преди 1 година

Хубаво са направили! Този елит е докарала страната до две национални катастрофи.

181

Българин

преди 1 година

И още колко убити, изчезнали до 1989г. от Червения ссср и бкп терор! Мир на праха им! България не забравя!

180

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

До 187, банка КТБ е стабилна. Давай следващата лъжа. Можеби ще запееш за "фалиралата България" със 10 милиарда зелени хартийки...а сега сме мега стабилни с дълг 40 милиарда хартишки,....с половината население.

179

Анонимен

преди 1 година

Като гледам в момента, кои се именуват "елит" и направо си мечтая пак да се намери някой да ги закопа!

178

Анонимен

преди 1 година

До 186 - 1986 края на април началото на май - радиация няма. А всъщност истанита е била друга. Колко са потърпевшите от това не се знае.

177

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬ Добре! Кажи конкретно някое престъпление извършено от комунистите в България, поне едно! Поне едно! Но да не е лъжлива пропаганда, а реални факти!

176

ЬЬЬ

преди 1 година

Трябва да има съд,но истински народен съд за всички престъпления на комунистите, трябва даже на някои умрели от тях да бъдат издадени посмъртно смъртни присъди. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КАТО ТЕХНИТЕ НЯМАТ ДАВНОСТ! и българската история не познава такива до днес.

175

Анонимен

преди 1 година

До какъв УКакъв Сталин те гони? България и Сталин? Оксиморон! Смях в залата! Руснаците не са се месили в управлението на държавите ни, както сега се месят отвсякъде и Брюксел, руснаците не са си позволявали такива нахалства и арогантност спрямо държавите ни.

174

Анонимен

преди 1 година

До какъв УКакви българи са били убивани преди 80-те години, убиваха в крайно редки случаи и то крайно опасни престъпници, след съд, те и сега убиват престъпници , например в САЩ , СА и други държави, но не виждам да си хукнал да се жалваш за тях!