23

Мара

преди 1 година

До АнонименПо- големи глупости не можа ли да измислиш.

22

Иван радоев

преди 1 година

След, като сами предадохме костите на този велик българин преди 70 години на Скопие, сега на чий гроб тъй грозно грачим

21

Анонимен

преди 1 година

Да не съм луд да ходя на гроба.Там бият.

20

ВМРО

преди 1 година

Не ходете на 4-ти февруари в Скопие.

19

филип

преди 1 година

Райна Дрангова - агент " Кремена " на ДС филиал на КГБ по настоящем ФСБ на Русия , продължава да мърси общественото пространство . Тази същата е дъщеря на Кирил Дрангов от македонския град Лом ??? и убиец на лидерите на ВМРО в Горна Джумая на 12 и 13. септември 1924 г. - Алеко Василев , Ангел Коларов , Димитър Петрински , Георги Атанасов в хотел " Лондон " !

18

споко t666

преди 1 година

Не съм искал да те засегна. И генетиката ...може да се манипулира в зависимост от това какво изследваш......Иначе, аз съм за разбирателство,въприемане на реалностите днес и никакви изхвърляния на четирихилядници и разни други лумпенизирани, необразовани тикви, калинки,джабазовци,каракачанковци или копейковци.

17

t666

преди 1 година

До до 13Не пиша фриволни лични коментари, а просто давам връзка към публикувано реално изследване, при това - на анатично ДНК. За отбелязване е, че е сръбско, като е имало съвсем друга пропагандна идея, но генетиката на агитация не се поддава. Хубав ден.

16

до 13

преди 1 година

Фриволно пишеш за генетични изследвания. Според тези, за които аз зная---най близки сме генетично с румънци и италианци. И никой да не забравя,че все пак ако траките са били най-многолюдни след индийците /според Хередот/, къде са отишили? С други думи искам да кажа,че основата на нашата нация са романизираните ТРАКИ ,българи, славяни,гети,кумани,печенеги, липсват данни за турски етнос.... и последно - около 10% са славяните в българския народ.

15

Анонимен

преди 1 година

За да няма сблъсъци, първо отстранете сръбската партия ДПМНЕ от гроба на Гоце, дето щяла да го охранява. С какво право и кои са те, че да го охраняват?

14

Анонимен

преди 1 година

За да покажеш ,че уважаваш Гоже Делчев не е необходимо да отидеш на гроба му и да крещиш Българи Юнаци и да викаш Македония ,Тракия ,Мизия (България). Достатъчно е да запалишш свещ в негово име в някоя църква,някъде в света. Другото не е необходимо да отидеш в Скопие и с мегафон да крещиш ,че Македония и Македонците не съществуват.

13

Анонимен

преди 1 година

Аз съм от Македония и живея в България,имам БГ гражданство и никой в Македония нито ме закача ,нито ме обижда.Защо ли? Защото се държа учтиво със хората,не ги обиждам.Част от семейстовото ми живее в Македония ,всички са с БГ гражданство от години и всички в малкия град знаят това.До сега никой не ги е провокирал,както и те.Политиците и медиите са виновни за всичко.Те Ви вкарат в главите,че някой Ви мрази.В Македония са разочаровани от ветото и се дразнят на Джамбаски,Костадинов и Бойко,не на Вас

12

Анонимен

преди 1 година

Като заключение нито Ние, нито Македонците заслужаваме това което имаме. Много е. Оставяме корумпираните хитреци да ни управлват и да ни обират.На всичко от горе ни карат да се мразим. Тези същите са готови да ни вкарат и във война стига да е за тяхна изгода. Гоце Делчев е починал,дали е бил велик е въпрос на интерпретация,както и етноса му. По-важни са вашите деца.Не виждате ли държавите си? България е част от най-богатия съюз,а е бедна.Македония е подобна приказка.

11

Анонимен

преди 1 година

От генетичните проучвания излиза ,че Македонците имат 15% генетично наследство от античните Македонци, а Ние Българите имаме под 1% генетично наследство от античните Българи. И двата народа Македонския и Български са едни от най-близките генетично народи. Интересно е че същата близост е и с Сърбите и Румънците.Днешните държави обаче са политически държави,повечето са от средновековието. Ние сме от 1908 година,а Македония от 1945 година.Само за ваша информация:)

10

Анонимен

преди 1 година

Спрете хората на Джабаски и Костадинов, да не ходят там ,а не правете глллуоави призиви.И спрете да обвинявате Македония за всичко. Две Български партии са причината за всичко.Те бяха на власт.ВМРО и ГЕРБ. Дали някой им плаща от вън е без значение,те носят глави на вратовете си.Просто спрете Джамбаски и Костадинов и Ви стига.

9

Нннндцнй

преди 1 година

Ние я признахме като държава затова сега трябва да си върнем територията

8

Ннннххх

преди 1 година

Тук сме ИвановТам са ивановски това е нагло трябва да си защитим историята

7

Бнннннн

преди 1 година

На едни ски разлика сме Трябва да се защитим

6

Бйййкк

преди 1 година

Република Северна Македония не съществува

5

Анонимен

преди 1 година

За теб може да не съществуват,както и за твоята партия и други хора от България,но за целия свят съшествуват,както и за много организации,които са достатъчни.Иначе и аз не приемам държаваите в този си вид.За мен са измилсени всички нации,държави и езиците. Истинските езици и държави отдавна не съществуват.Повечето дърбави няма т нищо общо генетично са името.Македонците май имат повече право от нас да се наричат Македонци.Така излиза от генетичните проучвания.

4

Анонимен

преди 1 година

Македония, македонски език и македонски народ не съществува. Някой си ги е измислил тези неща. Все едно плевенски народ.