13

Анонимен

преди 1 година

Прав е Манолов - избираме по-малко лошото, а най-лошото ГЕРБ са в изолация, но още не можем да се отървем от тях заради хората, които не гласуват.

12

Анонимен

преди 1 година

Слугата на Тиквата пак се изказва. Как е джипа Q7, който Банкянския похотливец ти подари за Рождения ден. Джитка ли, джитка ли ?

11

Анонимен

преди 1 година

Че то има ли вече нещо добро след тоя лъжлив преход.Болшевиките станаха капиталисти и демократи.То има ли по- голяма лъжа и извращение.

10

Спешно

преди 1 година

Съкращение на синдикатите и ще се оправят заплатите. Вече няма да има, кой да ги намалява.

9

християнин

преди 1 година

Този е ясен.Ако има как герберастите да са на власт,за него ще бъде най-добре.Затовя не членувам в викакъв синдикат.Сега реве,защото банкянката разбайническа организация не са власт от 1 г.8 мес.,и никой не го пита за нищо.Много иска да се чувства значим.

8

Е, айде де

преди 1 година

Разкарайте се! От лошото, ще тръгне към по добро. Не съм чувал за синдикат по света, който да защитава интересите на работодателите. Щели да фалират, нямало да има работни места. А те заплатите едни!!! И държава, която подпомага фирмите, вместо да даде парите на по слабите, пък те да избират за какво да ги харчат!

7

Омбре

преди 1 година

Вярно бе! Това което правят днес французите вие го направихте няколко години преди тях. Друг е въпроса , кога ще ги накараме да ми догонват отново?

6

Ганьо

преди 1 година

До 3. Ти се моли да не се върнат Пълният Провал. Тогава ще видиш как ще ни дооправят. А иначе е прав, че сменихме лошите ГЕРБ с още по-лоши. Ама такова ни е племето - мазохисти.

5

Анонимен

преди 1 година

в България доста златни кокошцици бяха заклани и даже чорбичка не дадоха, изедниците - политици.сега се гаврят с будната част от народа, но няма да е за дълго.

4

Анонимен

преди 1 година

Синдикатите в България са гола вода, те са на страната на работодателя, а не на хората. В Енергетиката в момента се тъпче все с ръководен кадър, тия не ги ли виждат тези неща, измислят се някакви длъжности за да получават големи заплати новите. Пълна пародия е всичко.

3

анонимен

преди 1 година

"Абсурдно е да ти платят една порция чорба от собствената ти кокошка, снасяща златни яйца, която е снасяла златни яйца", заключи той.ТОЧНО ТОВА Е ИСТИНАТА

2

Емиграция

преди 1 година

Манолов не мисли за себе си, а за българския работник. За 20 години му е осигурил увеличение на покупателната способност, за да си купи бутилка ракия и пликче лукчета повече месечно. Манолов кара джип.

1

Анонимен

преди 1 година

Но няма да позволим повече на ГЕРБ,да ни " дооправи"!!!