114

Анонимен

преди 1 година

тоз е голям измишльотин сигурно обувките не може да си завърже сам за еврото ще ни обяснява...

113

Тихомир

преди 1 година

"Според него присъединяването към еврозоната не би трябвало да е проблем за доходите на хората. " - ха дано, ама надали.

112

Анонимен

преди 1 година

До 125 Самоук социолог. До Анонимен 117 При Борисов имахме държава и стабилна икономическа и политическа система. Радев реши че така повече не може , направи преврат и съсипа държавата. . . . Самоук социолог, да но и т ъп! Който хвали държава с ГЕРП управление е неадекватен по точно с мозъчна ампутация или лоботомия! Вижда се, че умствения багаж не е силата ти! С какво образование си скъпи? Само не пиши незавършено основно, че никой няма да ти повярва! Функционален ***!

111

Реалист

преди 1 година

Самия факт че Левон Харпарцумян / човек на Костов / плаче толкова за това евро трябва да ви говори много ! Тая зона е една финансова пирамида и за да съществува и трябват нови и нови шарани ! Много държави го разбраха и за това не искат и да чуят за нея ! Целта е някой да плати цената за дълговете на задлъжнелите до гуша държави. Те поне изядоха кюфтетата !

110

Анонимен

преди 1 година

Съд, конфискация и затвор! В този или някакъв друг ред! Но трите изисквания да са изпълнени!

109

Анонимен

преди 1 година

Момчето 3-4-то поколение комунистически род, се прави на про-западно и иска да ви вкарва в еврото. "За ваше добро". Пък вие се пенете кой бил комунист и кой демократ.

108

Майната ви....

преди 1 година

До Анонимен 127 Нищо не съм писал за еврото. И аз съм да не се въвежда. Става въпрос за Възраждане. Партия която няма място у нас. Ти съгласен ли си да излезем от ЕС и НАТО ? Ами Евразия? Мал-оум-ници.

107

Самоук социолог.

преди 1 година

До Анонимен 117 При Борисов имахме държава и стабилна икономическа и политическа система. Радев реши че така повече не може , направи преврат и съсипа държавата.Сега няма излизане от политическата криза.И след изборите през април ще бъде още по зле.Редовно правителство без ГЕРБ не може да има.

106

Анонимен

преди 1 година

До Майната ви.... А този другар, който ви говори за евро, не е ли със здрава комунистическа закалка? Защо се подлъгвате по обвивката? И тези и онези са от едно котило, за жалост. Борбата не трябва да е между комунисти и уж про-европейци, а за запзване на малкото национален суверинитет, който ни е останал. Освен това не покриваме критериите за еврозоната, престъпно е управляващите да ни натискат.

105

Майната ви....

преди 1 година

Възраждане са за пребиване.Социализма щели да ни връщат.Мас-ка-ри.

104

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

До НадяОТИВАИ НА ОКОЛОВРЪСНИЯ,ТУК НЕ Е ЗА ТАКИВА КАТОТЕБ ТРУЖЕНИЧКИ.

103

Анонимен

преди 1 година

Цялата работа, е че има едни 65.4 МИЛИАРДА лева във валутния резерв, които НИКОЙ не може да пипа. Може да теглиш кредит от там, но на следващата фискална година трябва да го върнеш веднага. Затова и не могат да ги пипат. Влезем ли в Евро зоната тия 65.4 милиарда влизат в хазната и можем да ги "усвоим". Затова не могат да се разберат кой да управлява. Щото ако 24-та влезем в Евро зоната, който управлява ще е на НАЙ-ГОЛЯМАТА ЛАПАЧКА ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! 1342г не е имало такава лапачка!

102

Случаен минувач

преди 1 година

Полша, Чехия, Унгария, Дания, Швеция, Румъния си карат с националните си валути. В Швеция е имало референдум за еврото през 2004 и хората са казали - не. Искаме си кроната. В Чехия и Унгария сега казват едно и също - ще приемем еврото, когато доходите ни се изравнят с немските. Ето това трябва да кажем и ние! Това е националноотговорно поведение!

101

Анонимен

преди 1 година

До Надя...Ама,*** такава.Кой иска рубла мъ.Какви рубли те гонят,промита кратунке.Тук говорим за БЪЛГАРСКИ ЛЕВ.Аз се подписах вече и още поне 50 души покрай мен го направиха.Яд ли те е.Референдум ще има.

100

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТОЯ АНТИБЪЛГАРИН ПЕКАНОВЕ ДОЛЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.СИЛНО ЖЕЛАЕ ДА УНИЩОЖИ КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ И ДА Я ПОДЧИНИ НА БРЮКСЕЛ.КОИ СА НАЧЕЛО НА Е.С.? ТОВА СА НЕ ЧОВЕЦИ,СЛУГИ НА С.А.Щ. ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРЕВЪРНАТ В СЪВРЕМЕНИ РОБИ НАСЕЛЕНИЕТО НА Е.С. ЩЕ НИ ХРАНЯТ С ГОТВЕНИ ЧЕРВЕИ И ПЕЧЕНИ КОТКИ ПО БРЮКСЕЛСКИ.ЦКОРО ЩЕ РАЗРЕШЪТ УМРЕЛИТЕ ХОРА ДА СЕ ПРАВЯТ НА КОЛБАСИ.ЗАПЪТИЛИ СМЕ СЕ КЪМ САМОУНИЩОЖЕНИЕ.

99

Анонимен

преди 1 година

Никакво възраждане няма да ви спре, ***.А икономиката, глупаво момче.Учило недоучило.От ЕС не искат Бг в еврозоната при такава нфлация.А тя беше генерирана от твоят шеф с юмрука.

98

Анонимен

преди 1 година

Еврото няма да промени нищо, големите инвеститори искат стабилна политическа система, да не се променят законите от днес за утре и да няма корупция и политически бухалки. Когато целият ти бизнес може да бъде блокиран за 4-5г. от един корумпиран чиновник, няма нормален инвеститор, който да инвестира милиони.

97

Анонимен

преди 1 година

Пеканов да си изпича акъла че го чака затвор за измяна както всички останали политици от 30 години насам които ги ноцират народа. Аз съм за българския лев който печата валута превзема икономика и държава и може да си я манипулира както си иска и да я фалира чрез фондовите борси. Целта е да се намали човечеството до 1 милиард и които останат живи ще бъдат във финансови концлагери

96

Нормален

преди 1 година

Някой трябва да плаща заради гърци италянци испанци които изядоха кюфтетата нали се сещата защо ни бутат в еврото

95

ля ля

преди 1 година

за референдум за еврото!