19

Идиота от Банкя

преди 1 година

Тия от СДС отдавна са изчегъртаме, сега на тези избори ще изчегъртаме и ГЕРБ щото всички си спомнят кюлчета та на БУЦИ от Банкя в чекмеджето, чували те с пари които изнасяше към Дубай крадени от магистралите, къщата в Барселона, по цял ден играеше карти ТУЛУПА от Банкя неграмотния Винету с една прочетена книга в живота, който правеше за смях българската нация. Така че ГЕРБ с вожда им БАЙ Г аньо от Банкя чегъртане и отива в историята като БКП там където е бил член

18

СДС

преди 1 година

Ние сме един файтон ора и без Бойко ще станем като НДСВ - завинаги ще изчезнем от политиката. Е, да, партийните ни структури ще се превърнат в пенсионерски клубове, а ние в дърти клюкарки, които само ша бичат карти, играат шах и ша си говорят за старото златно време на СДС;))) Нашето време отмина, още преди да бъде наше. Всъщност, дали времето беше наше?;)))

17

АНОНИМЕН

преди 1 година

Гладна кокошка, просо сънува. ПП и ДБ ама точно с него ще се занимават, ха ха ха.

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя Пашата ли беше? Или башибозука?

15

Анонимен

преди 1 година

Божеее,слез и си прибери вересиите.Гербавите месеци наред ухажваха тайно и явно ДБ с мераци за коалиция,а сега говорят точно обратното.Не ви ли е срам,бе?

14

Анонимен

преди 1 година

Не може да паднеш толкова ниско,че да лъжеш като дърт ц...н.

13

Анонимен

преди 1 година

"СДС не е получавало официална покана, но е имало подмятания")))))))Подмятания получават само леките жени.

12

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бе мухлясъл седесар! На тези избори обединят си се ПП и ДБ.То На ГЕРБ ще и " избяга" и последната възможност да хванат повече властта за юздите!-:))) Мисия Невъзможна просто!-:)

11

Мутри ВЪН!!!

преди 1 година

сДС ( сдружение Държавна Сигурност) има един файтон хора - никой не ги брои за живи!!!! Гладна кокошка просо сънува..

10

Анонимен

преди 1 година

Мустафа си отива, с нея и шарлатаните от ПП. Какво по-хубаво от това?

9

Анонимен

преди 1 година

1 Глупости, кой ще иска умрялото ПП?

8

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е партия на трибуквения варненски холдинг, изкупил целия град ***. Той ги финансира. Изводът се подразбира. Без тях. Имаме партии с голям политически опит. Да си върнем нормално стига. ПП са аут.

7

Анонимен

преди 1 година

6 Това, ама изобщо не е вярно. ГЕРБ стана членка на ЕНП преди да влезе в коалиция със СДС.

6

Granik

преди 1 година

Възраждане е партия на трибуквения варненски холдинг.

5

Саки

преди 1 година

Бойко използва СДС ,като най старата демократична партия ,за го легитимира в ЕНП и Европа ,като десен политик. Страшен манипулатор е.

4

До 1

преди 1 година

Киро пак е тръгнал на пазар. А кой и за какво би искал СДС, знаеш ли? Някой, който иска да се ребрандира, след като е бил в коалиция с БСП, и с *** на Славун, и след като е водил една чисто лява финансова политика почти фалирала държавата. Усещат накъде вее вятъра и пуска ръце Кирчо.

3

Дедо

преди 1 година

Седесарите по райони,са най фанатизираните и крайни поддръжници на ГЕРБ. Особено във Варна.

2

Анонимен

преди 1 година

Едва ли, само ПП и ДБ са "проевропейски и демократични" партии в България. Останалите не са, така ли? ГЕРБ е уважавана членка на ЕНП, а ДПС са членка на Европейския либерален съюз в ЕС. КючукДПС многократно е удостояван със звания на европеец, допринесъл за демокрацията. Не само твърде преувеличена е самооценка на ПП,ДБ, но и нереална. ПП са никои в ЕС. Насадиха се, като пачи яйца в чуждо гнездо, ту в това на БСП, ту на ГЕРБ. Време е да се омитат.

1

Никой

преди 1 година

Глупости, кой ще иска умрялото сдс?